XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Roliga spel att spela på en gifta par Gathering


Om du trodde spel var bara för barn, du förmodligen inte har varit på en fest där gifta par matcher spelas. Att spela spel på en fest med gifta par är ett bra sätt att bryta isen, speciellt om du inte känner till alla gäster. De flesta är variationer av spel som spelas i andra partier, men ar lämpade för en sammankomst med gifta par, och är fortfarande lika roligt att spela.

kända Par

Detta är ett enkelt spel du kan förbereda i förväg. Det kan spelas individuellt eller par kan spela som ett lag. Skapa en lista över kända gifta par och skriva ut kopior av listan med namnen på antingen mannen eller hustrun utelämnas, eller en blandning av båda. Listan kan vara så länge som du gillar och kan inkludera verkliga eller fiktiva karaktärer. Till exempel; den första personen på listan kan vara John Travolta och nästa är Angelina Jolie. Ge alla dina gäster en lista över namn och få dem komplettera listan genom att fylla i tomrummen bredvid känd person. Den som fyller i de mest korrekta svaren i en given tid vinner spelet.

Vilka är vi?

I spelet, "Vilka är vi?" passera ut registerkort ber varje par att skriva ner fakta om sig själva, som nu är kända för alla, på varje indexkort. Till exempel; ett par kan skriva, "Vi honeymooned i Bali." Du kan göra spelet så kort eller så länge du vill, beroende på hur många fakta du vill att varje par att skriva. När alla par är klar bör de tillbaka indexkort till dig. Läs varje kort högt och har par gissa vilken par faktum är om. Detta är ett bra spel för vänner att ta reda på saker som de aldrig visste om varandra.

Sjung med

Skriv bröllopsrelaterade ord på papperslappar. Vissa ord du kan använda är blommor, kapell, brudgum, brud, fru, giftermål, kyrka, knut, dans, klänning och Kiss. Dela dina gäster i lag och placera bitar av papper i en burk. Varje lag tar en tur att välja ett papper från burken. Paren ska sjunga en sång som har ordet de valde i texterna. Paret som är kunna sjunga flest låtar baserade på de ord de valde vinner spelet. För att göra spelet lite svårare, varje person i laget sjunger en sång baserad på ordet han eller hon väljer.

Avsluta meningen

Innan festen, förbereda två uppsättningar av total-the-menings fraser för varje par att svara. Hand alla dina gäster en kopia av en förteckning över dessa fraser och har var och en av dem fylla i tomrummen eller svara på frågor utan att titta på varandras svar. Vissa saker du kan inkludera i enkäten är: "Min make / maka favorit film är", "Min mor-i-lags födelsedag är" och "Vår första kyss var på." Svaren delas i slutet av spelet och brukar få en hel del skratt, särskilt när svaren inte stämmer. Paret eller en person med den mest korrekta antalet svar vinner.