XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Så här ändrar meddelandeljud för din e-post på en BlackBerry Curve


En av de bekvämligheter som mobila enheter är användningen av meddelandeljud för att skilja mellan att ta emot en text, ett telefonsamtal eller ett e-postmeddelande. BlackBerry Curve, liksom de flesta nya mobiltelefoner, tillåter användare att anpassa sina ljud anmälan, tilldela en specifik ljudklipp till varje annan metod för kommunikation. Genom att följa enkla instruktioner, kan du göra din telefon kvittra när du har en ny text eller gong när du har en e-post. Valet är upp till dig.

Instruktioner

1 Tryck på "menu" -knappen som finns mellan den gröna "skicka" knappen och "navigation" styrplatta eller styrkula, under BlackBerry display.

2 Använda navigationsenheten, gå till "Ljud" eller ikonen "Profiler" --- namnet beror på mjukvaran i din BlackBerry Curve --- som ser ut som ett horn symbol. Välj detta genom att trycka ner på navigeringsknapp.

3 Bläddra till botten av Öresund profil fönstret tills du stöter på och välja antingen en "Advanced" eller en "Redigera inställningar" alternativet. Återigen kommer namnet beror på mjukvaran i din BlackBerry Curve.

4 Välj den specifika volymnivå du vill ändra. Till exempel, om du vill ändra hur en e-postmeddelande ljuder när ringsignalen är inställd på normal, sedan gå till "Normal", "meddelanden" och "e-post." Annars väljer "Loud", "Medium" eller något annat volymnivån innan "E-post" ansökan.

5 Även i "E-post" anpassning ansökan, klicka på ljudklippet namn bredvid "Ringtone:" - till exempel genom att klicka på "Alarm_QuickBell." Detta kommer att dyka upp ett fönster av olika ljudklipp du kan använda för att anpassa din e-postmeddelande.

6 Efter att ha valt den ringsignal du vill, tryck på "Return" knappen, som är till höger om navigationsenheten, och du kommer att uppmanas att spara ditt val. Välj spara och du är klar.