XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Så här skickar du en bra första online dating e-post


Online dating är ett mycket populärt sätt att starta en relation. Med denna nya relation stil kommer nya relation quandaries, såsom hur man skriver den perfekta e-post införa själv till en person som kan bli ditt livs kärlek. Det är viktigt att göra ett gott intryck, men det är svårt när du kan uttrycka dig bara i ord, särskilt om skrivande inte är din starka sida.

Instruktioner

Address him by his first name at the beginning of the email. 1 Adress honom genom hans förnamn i början av e-post. Datering behöver inte vara så allvarligt. Det finns inget behov av "Dear Mr. Smith" i början av din e-post. "Hej, Mitch" räcker.

Avoid using simple facts. 2 Undvik att använda enkla fakta. Uttrycka dina känslor i stället för att ange fakta ensam. Detta kommer att få dig att verka mer som en riktig person som han kan relatera. Till exempel, istället för att tala om för honom att du älskar att läsa, kan du tala om hur du älskar känslan av att fly in i en annan värld när du plockar upp en stor roman.

Speak from your heart. 3 Tala från ditt hjärta. Se till att han vet varför du är intresserad av honom. Är det hans utseende? Märkte du att hans intressen liknade ditt? Låt honom veta varför du valde att prata med honom specifikt, så han känns inte som bara ett ansikte i mängden.

Play hard to get. 4 Spela svårt att få. Bara för att du inleder samtalet betyder inte att du måste kasta dig på honom. Visa intresse, men inte vara alltför klängig. Till exempel säga: "Jag skulle gärna vilja lära känna dig bättre eftersom dina intressen tycks spegla mig och jag tror att vi kan ha en hel del gemensamt" är en solid sätt att börja. Men "Vi måste hänga ut eftersom jag tror att du är den mest fantastiska mannen, så ring mig så fort som möjligt" är lite mycket.

Land the ball in his court. 5 landa bollen på sin gård. Se till i slutet av din e-post som han känner till beslutet är hans om huruvida han kommer att följa upp med dig och planera en första dejt.