XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Så spelar man My MKV-fil på en PS3


MKV videofilen inte spela fint med Sony PlayStation 3. PS3 spelar många olika videofiler, som MP4 och AVI, men inte MKV. MKV videofil används vanligtvis med hi-definition videofiler som Blu-ray och HD-DVD. Även om det finns inget inbyggt stöd för MKV, kan du fortfarande få dem att spela på PS3. Att spela dessa filer på din PS3, måste du först konvertera filen till en fil som PS3 erkänner.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en av video-omvandlare från resursen avsnittet. Tre möjliga alternativ är PS3 Video 9, 4Media Video Converter, och MKV2VOB.

2 Öppna PS3 Video 9 och klicka på "videofil." Klicka på "Välj fil" och klicka på MKV-fil från fönstret som visas. Klicka på "Destination" och välj en plats att spara den nya videofilen. Namnge den nya videofilen i "Titel" fältet. Klicka på "Nästa" och "Start Konvertera" för att konvertera MKV filen till MP4.

3 Öppna 4Media Video Converter och klicka på knappen "+". Klicka på din MKV-fil från fönstret som visas. Klicka på "profil" -knappen och klicka på "MPEG-4 video" alternativet. Klicka på "Bläddra" -knappen och välj en plats att spara den nya videofilen. Klicka på "Start" -knappen för att konvertera videofilen.

4 Öppna MKV2VOB och klicka på "Källfil" för att öppna ett nytt fönster. Klicka på din MKV-fil och klicka på "OK". Klicka på "Configuration" -fliken och klicka på "fil delning." Klicka på "Ingen". Klicka på "Video Transcoding" och klicka på "Automatic". Klicka på "Add File" för att börja konvertera.

5 Anslut en extern hårddisk till datorn och högerklicka på den nya videofilen som skapades. Klicka på "Kopiera". Klicka på "Start" -knappen på datorns skrivbord och dubbelklicka på "Dator". Dubbelklicka på din externa hårddisk från listan som visas. Högerklicka på ett tomt utrymme på hårddisken. Klicka på "Ny" och "mapp" för att skapa en ny mapp. Döp mappen "VIDEO" och högerklicka på mappen. Klicka på "Klistra in" för att överföra videofiler till hårddisken.

6 Koppla bort hårddisken från datorn och anslut den till din PS3 med USB-kabeln. Välj "Video" ikonen på PS3 huvudmenyn. Det ligger ungefär halvvägs genom PS3 huvudmenyn till höger. Din nya videofil kommer att vara här. Välj den med "X" för att titta på videofilen.