XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Sagotema bröllop idéer


Sago teman bröllop kan vara vackra affärer som uppfyller alla dina bröllop drömmar. Däremot behöver du inte vill att ditt bröllop vara påminner om en liten flicka bok och mognad. Att välja rätt klädsel, plats, inbjudningar, tillbehör och dekorationer är av största vikt att skapa en förtrollande saga tema bröllop.

Klädsel

Ditt första köp för din sagolika bröllop kommer förmodligen att vara din brudklänning. Du kan helt enkelt inte kan få en typisk A-linje klänning att framgångsrikt dra bort en saga bröllop. Istället väljer en klänning med mer tyll eller organza tyg än tjock satin. Klänningen bör ha en ren, flytande känsla. Om ditt bröllop kommer att baseras på ett undervattensäventyr, är en sjöjungfru skuren klänning lämpligt. En medeltida stil klänning är perfekt för en 15th- eller 16th century kungliga sagolika bröllop eller en uppsättning i den mytomspunna Camelot. Ett annat alternativ är att replikera klänningen på din favorit saga prinsessa som Askungens blå prinsessklänning och tofflor eller Belle gyllene klänning. Lägg sista handen vid klänning som älva vingar och en tiara. Lägg också till skimrande eller glitter make-up för en mer magisk utseende.

Plats

Balsal är perfekt för en extravagant affär eller att skapa en Cinderella-tema bröllop. Satsa på en trädgård mottagning för din sagotema bröllop. Skapa en medeltida atmosfär genom att ha ditt bröllop under en renässans rättvis. Om din budget är stor nog, få saker är mer magisk än ett slott.

inbjudan

Din inbjudan ger första tillfälle att presentera ditt tema till dina gäster. Välj ett bröllop inbjudan med ett slott eller häst och vagn design. Inkludera nyckelord i inbjudan som "Vi inbjuder dig att gå med oss ​​i vår magisk kväll" eller "Sagor går i uppfyllelse." Skriv dina inbjudningar på tunt papper och rulla upp i rullar för din medeltida bröllop.

Tillbehör

Lägg till extra tillbehör för att skapa en saga atmosfär. Till exempel har din blomma flicka sprida glittrande konfetti snarare än blommor. Ge gästerna med bubblor att blåsa efter ceremonin avslutas. Begära att dina gäster klä sig i kostym. Placera en röd ros i en tydlig kupol som den som används i Skönheten och Odjuret att använda i stället för en brudbukett.

dekorationer

Skapa en mytisk atmosfär med unika dekorationer. Placera stora kolonner runt omkretsen på din mottagning plats. Wrap tyll runt ytor och drapera taket med det. Lägg till vita sträng lampor inne i tyll. Skapa en baldakin över din tårta område.

Blommor

Använd extravaganta blommor för dina buketter som en stor forsande bukett för din brudbukett. Också innehålla blommor på Pew innehavarna eller på stolarna bredvid gången för din utomhus bröllop. De ytterligare blommor kommer bidra till att skapa en elegant miljö perfekt för din sagolika bröllop.

extramaterial

Lägg till ytterligare element för att avsluta din sagotema. Beställa en tårta i form av en stor slott med vallgravar. Beställa isskulpturer. Har bruden och brudgummen in i receptionen på en häst och vagn. Anställa en harpist under din ceremoni och mottagning.