XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Saker att göra av gamla Strumpbyxor


Gamla strumpbyxor är bland de många artiklar som vanligen bort när de skulle kunna återvinnas och komma till god användning i hantverk projekt eller som medhjälpare i trädgården. Spara upp skadade strumpbyxor, ge dem en bra tvätt och stuva undan dem i en låda eller påse, redo att användas när en crafting behov uppstår.

Gräsbevuxen potatishuvud

Den Kaboose hemsida rekommenderar att en gräsbevuxen potatis huvud med strumpbyxor. Skär en 10-tums delen av ett av benen på strumpbyxor och knyt en knut i ena änden, vrid sedan röret inifrån och ut, så knuten är på insidan. Sätt en handfull av gräsfrön i strumpbyxor röret och skaka ner till botten, sedan packa sågspån i röret, trycka ner ovanpå gräsfröna tills potatishuvudet är så stor som du vill. Knyta en knut under den packade sågspån och lämnar den återstående svansen av strumpbyxor fäst för att fungera som en veke. Forma sågspån bollen med fingrarna för att göra ansiktsdrag, eller fastnar på slingrande ögon och måla funktioner, om du föredrar. Blötlägg potatisen huvudet i vatten för en dag tills den är helt mättad, sedan står det på toppen av en plast tumlaren med vatten i botten, vilket gör att veken att släpa i vattnet. Vänta ett par veckor för gräset "hår" att växa.

mattor

Du behöver en hel del par gamla strumpbyxor att göra mattor. Skär benen utanför strumpbyxor, sedan fläta ihop dem tre åt gången för att göra en fläta. Sy flätor tillsammans så att du har en lång remsa. Då, som arbetar på en plan yta, bildar remsan i en platt spole. Använd antingen en osynlig tråd eller en tråd i matchande färg till strumpbyxor för att säkra flätor ihop och hindra dem från att avlindning. Eftersom benen på strumpbyxorna flätas samman, kommer alla stegar, hål eller körs inte vara märkbara, så att du kan använda skadade strumpbyxor för detta projekt.

vegetabiliska Slipsar

Gamla strumpbyxor är idealiska för att göra mjuka men starka band för grönsaker eller andra växter som behöver stöd. Skär benen rakt över för att göra ringar och glida dem över toppen av anläggningen, som omger både stammen och stödjande insats. Eller, skär benen i större sektioner, så att du har längre tygbitar att arbeta med om du behöver för att säkra anläggningar med bredare stammar. Bara binda dessa bitar i önskad storlek slinga runt din anläggning och dess spel.

Snake Toy

Barn hantverk Weekly föreslår att djur som ormar av gamla strumpbyxor, helt enkelt genom att skära av ett av benen och sedan fyllning benet med trasiga, scrunched upp tidningen. Har dina barn riva upp tidningarna och stoppa in dem i strumpbyxor ben, eller använd vadd för en mjukare orm. När kroppen av ormen är lämpligt fett, knyt en knut i slutet, sedan lägga funktioner i den andra änden. Cut cirklar av filt för ögonen, eller lim på slingrande ögon och göra en tunga av antingen röd filt med en V-formad skåra skuren i ena änden, eller en bit av röd sladd. Ormar gjorda av färgade eller mönstrade strumpbyxor har en touch av extra intresse.