XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Saker att skriva på en tårta


Tårta är en central del av partiet, och hur du dekorera det bör spegla personligheten hos hedersgäst samtidigt fira honom på hans speciella dag. När du skriver meddelandet på moset, kan du välja att vara söt, uppriktigt, roligt, dumt eller ens för att återspegla temat för partiet självt. Du begränsas endast av din fantasi och hur mycket utrymme på moset.

Enkel och söt

Den mest klassiska och allmänt sett tårta fras är naturligtvis "Happy Birthday (Namn på person)" Det är en enkel, kort meddelande som förmedlar budskapet i partiet och är enkel att montera i grädde på toppen av en kaka. Det finns andra alternativ för kort och-söt födelsedag meddelanden, naturligtvis, såsom "bäst Wishes på din (Antal födelsedag)," "Happy (Antal födelsedag)!" och "Ha en bra födelsedag!"

Rolig

En rolig tårta meddelande är perfekt för människor med ett sinne för humor som uppskattar lite godmodiga skämt från vänner. För en "över kullen" födelsedagsfest, kan ett bra budskap läsa "(Age of person) och fortfarande Kicking !," "Femtio och Still Nifty!" eller "gjorde det via en annan år!" Vissa allmänna roliga fraser för en tårta inkluderar "Så många ljus, så lite tårta!" eller "Du är bara så gammal som du agerar!"

Personlig

Ett personligt meddelande är ett bra sätt att visa den person födelsedag som du har tänkt till sin unika personlighet när du skriver ett meddelande för sin tårta. Du kan välja att gå med en inspirerande talesätt, såsom "Till världen som du kan bara vara en person, men till en person, du är världen", eller en enkel och innerlig fras, såsom "Med all min kärlek på din födelsedag "eller" för att fira dig på din speciella dag! "

teman

Om din födelsedagsfest har ett tema, kan du få meddelandet på tårtan återspegla det temat. Detta är särskilt roligt för ett barn födelsedagsfest, där du kan skräddarsy allt från servetter till omslagspappret för att passa temat. Till exempel kan en superhjälte tema födelsedag använda uttrycket "(antal år) Gamla och fortfarande super!" På samma sätt kan en Scooby Doo tårta använda frasen "Rappy Rirthday!"