XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Samtida Traditional Vardagsrum


Moderna och traditionella utsmyckning stilar är utan tvekan annorlunda, men det finns ingen anledning till varför du inte kan blanda dem i vardagsrummet för en look som fungerar. Du kan skapa harmoni genom att använda liknande färger och genom att tillåta tillbehör för att ansluta båda stilar. Nyckeln till att dra bort denna look är att tillåta en stil att dominera rummet. När du vet hur man använder dina pjäser, kan du skapa en tilltalande utseende som dina gäster kommer att älska.

Färgpaletten

De färger du använder i ditt vardagsrum kommer att förbättra stämningen du går för. Titta på de objekt som du håller det för färg inspiration. Välj en uppsättning av tre färger från soffan eller fåtöljen med en mönstrad väv, en favorit bit vägg konst eller matta. Gör en färg primära medan de andra två kommer att fungera som sekundär färg. Moderna färger är i allmänhet ljusa och rena, såsom vit, medan traditionella färger är rikare och mer lyxigt. En trevlig kombination av de två är vit för den primära färgen med marin eller vinröda för sekundära färger.

Inredning

Blanda moderna och traditionella möbler genom att hålla färgerna liknande. Du kan kombinera olika stilar och hålla färgtoner samma utan att göra ditt rum känns rörigt eller obalanserad. Modern design har rena linjer och känns lätt i jämförelse med tyngre traditionella möbler mönster, som kan vara mer utsmyckade och dekorativa.

tyger

Samtida tygmönster involverar linjer, ränder, cirklar och block. Traditionella textilier kan innebära blommönster samt andra upprepade former. Brocade tyger finns i traditionella rum på fönster behandlingar och kuddar. Du kan blanda två men du måste arbeta inom samma färgscheman för att hålla utseendet blir störande. Om du har skinnmöbler, gå med en traditionell tryck för kuddar att balansera utseendet och lägga charm till ditt vardagsrum.

accenter

Moderna och traditionella accenter går bra ihop eftersom du kan skapa intresse för ditt rum utan alltför stor ansträngning. En samtida accent som ger en hel del stil till ditt vardagsrum är en matta med geometriska former. När den används med vaser, lampskärmar och kuddar som använder matchande färger, föremålen arbeta för att dra rummet tillsammans. Med en mer traditionell matta med ett blommönster, ser att använda glasvaser, speglar och metallramar.