XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Skol Mural Idéer


En väggmålning är en storskalig målning, ofta göras på en befintlig yta - såsom en vägg - snarare än på en duk eller annat medium är särskilt avsedda för konstverk. Väggmålningar är en populär kommunala konst aktivitet för studenter i primära eller sekundära skolor samt högskolor och universitet. En väggmålning kan ta lite jubel till en dyster hall eller visa upp skolar ande från en stödmur, och kräver bara färg och penslar att slutföra.

brainstorming

Innan du startar en väggmålning, är det viktigt att ha en enda, samlande begrepp eller idé, vilket gör väggmålning en enda samarbets konst snarare än ett hopkok av olika, kollidera koncept. Snarare än att införa en idé från ovan, låt eleverna spontant generera ett koncept för väggmålning. Försök att fråga barnen att brainstorma idéer till fem minuter. Skriv elevernas idéer på tavlan. Låt klassen rösta på vilken idé de gillar mest. Om det är oavgjort, kan läraren kasta tiebreaking röst. En rimlig riktlinje läraren får införa är att väggmålning bör ha någon relation till föremålet för klassen.

initial Image

Har några villiga studenter rita konceptskisser av vad de tror den slutliga väggmålning ska se ut. Låt hela klassen titta på dessa och diskutera vad de tycker om vardera. Försök och brainstorma vissa kombinationer av de olika skisser som harmoniskt skulle blanda ihop dem och fortfarande starkt stöd och visar grundtema klassen överens om. Låt klassen nominera och rösta för en student att göra en slutlig mästare skiss. Kopiera detta på öppenhet papper så att linjen dragning kan projiceras på ytan på vilken väggmålning målas.

Material och metoder

Använd en overheadprojektor för att projicera befälhavaren skiss, som bör spåras med hjälp av ljus penna linjer. Om väggmålning kommer att vara på en befintlig vägg eller yta, se till att denna yta har rengjorts och primas. Om målningen är främst mörk, använd en svart eller grå grundfärg; om det är i första hand består av ljusa färger, använd en vit grundfärg. Du kan också måla väggmålning på en stor bit av plywood; i vilket fall, sand plywood jämna innan applicering av primern. Låt eleverna arbeta i små grupper för att måla i väggmålning. Känn dig inte helt begränsas av befälhavaren skiss; inom rimliga gränser, låta eleverna lägga till sin egen konstnärliga stil till väggmålning.

palimpsest Mural

Ett sätt att knyta ihop de olika studenter som passerar genom en skola under åren är att göra en palimpsest väggmålning. I detta den första uppsättningen av eleverna måla en stor bakgrund med några viktiga funktioner. Varje året i rad, de nya studenterna i denna klass lägga till några egenskaper, oavsett om stora objekt eller helt enkelt mer information läggs till vad som kom före.