XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Smart Car Lagar


1995, Swatch och Mercedes Benz gått samman för att producera Smart Car för européer. Smarta Bilar är sportigt, kompakt, bränslesnåla fordon som vanligtvis sittplats två personer. Smart Car debuterade i Amerika 2007. Eftersom smarta bilar är ett relativt nytt fenomen i USA, kan lagar fortfarande vara lite inkonsekvent och förvirrande beroende på region i landet där du bor.

parallell parkering

Eftersom parallella parkering är ett standardiserat sätt att parkeringsnormalstora bilar, särskilt i städerna, förvänta sig samma fickparkering normer gälla smarta bilar. Vissa stater, såsom Kalifornien kräver bilar att få sina däck inom ett visst antal inches till trottoarkanten. Även kompakta bilar som Smart Bilar kan parkeras längre bort från trottoaren utan att hindra trafiken, är det bäst att se till att din smarta bilen är parkerad så nära trottoarkanten som möjligt för att undvika en potentiell biljett.

Perpindicular parkering

I Europa, lagar för smarta bilar är långt och få mellan. Enligt San Francisco Gate, i Europa ", där mer än 800 tusen av de små bilarna har sålts under det senaste decenniet, förare parkera ofta vinkelrätt - med sina näsor eller svansar till trottoaren - mellan parallell parkerade större bilar." Lagar som är specifika för parkering minibilar vinkelrätt i USA varierar mellan stater, eller obefintlig. Men de flesta stater tillämpa allmänna parkeringslagar för alla bilar. Detta betyder helt enkelt att precis som normalstora bilar kan biljett för parkering vinkelrätt i amerikanska städer, så också kan smarta bilar kan biljett för parkering vinkelrätt.

delad parkering

Medan många städer inte har ställt lagar som är specifika för parkering mini bilar, tjänstemän från vissa städer står vid nuvarande parkerings lagar oavsett vilken storlek fordon är inblandade. Till exempel är fordon inte tillåtet att dela en parkeringsplats på San Francisco, Kalifornien gator. Den SFGate citerar San Francisco kommunala transportministeriet säger "De kan parkera två till en markant utrymme så länge som de båda passar inom raderna och ge utrymme för varandra för att manövrera." Men i uppmätta utrymmen måste böter betalas av någon eller båda bilarna kan biljett. Men du kommer inte undan med parkering två per plats i Pittsburgh, Pennsylvania på grund av stadens fordonsparkeringslagar. David Onorato, chef för Pittsburgh parkering myndigheten citerades av Pittsburgh Live säga "Fordon på stadens gator och i myndighets garage och massor krävs för att parkera en till en plats, oavsett hur bränslesnåla, söt eller europeisk de är."

Körning

Medan kunna nå en maximal hastighet på 90mph är smarta bilar som krävs för att följa samma hastighetsbegränsningar som alla andra bilar för att undvika biljetter och upprätthålla säkerheten. Detta kompakt bil kan användas på både stadens gator, vägar och andra allmänt reste vägar. Smarta bilar har passerat motorväg säkerhetstester av Försäkrings Institute of Highway Safety.