XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Söt Craft Idéer Använda Mod Podge


Mod Podge, genom pläd, är en vattenbaserad ämne som används som lim, tätningsmedel och finish i decoupage projekt. Mod Podge kan borstas på en mängd olika ytor, är lätt att städa upp och giftfri vilket gör den idealisk för barn. Det finns många sorter av Mod Podge tillgängliga för en rad olika projekt.

Natur Crafts

Söt Craft Idéer Använda Mod Podge


Använd avgår från din bakgård för några billiga, söta hantverk. Applicera Mod Podge på baksidan av två pressade, torkade bladen. Applicera bladen till en bit av färgglada scrapbookpapper och sedan borsta Mod Podge över hela arket. Sätt vaxat papper över toppen av bladen och lägg en tung bok på tills allt är torrt. Rama in papper i en vacker ram. För ett annat projekt, applicera Mod Podge på baksidan av flera torkade blad i lysande färger. Klistra bladen till utsidan av ett glas geléburk, överlappande dem på vissa platser. När bladen är torra, sätta en ljuslykta i burken och tända den för en vacker effekt.

tyg Projects

Söt Craft Idéer Använda Mod Podge


Applicera Mod Podge på baksidan av färgglatt, ljust tyg och täcka en billig ram. Använd en mattkniv för att noggrant skära ut mitten. Matcha tyget till bilden som ram: Använd Hawaiian tyg för en semester bild eller tyg i din skola färger för en gradering bild. Använda Mod Podge på tyg gör det stelt och lätt att skära och eliminerar nötning. Köpa en oavslutad, träpall i ett hantverk eller möbelaffär. Spåra upp avföringen på baksidan av en bit av tvättade och strukna tyget. Applicera Mod Podge till tyget och låt den torka. Skär mönstret ut ur tyget. Om du vill måla pallen, är detta nästa steg. När det är torrt, lägg tygstycket på toppen och applicera med Mod Podge.

Barnens hantverk

Låt ditt barn dekorera en bit av skum för att göra en mycket personlig musmatta. Skära skummet till den önskade storleken. Applicera Mod Podge på baksidan av ditt barns konstverk. Placera den på skummet och jämna ut eventuella rynkor. För det sista steget, tillämpa ett par fler lager av Mod Podge på toppen för att täta teckningen säkert. Med bilder klippa ut sina favorittidning, hjälpa din dotter använda Mod Podge att tillämpa dem på omslaget till sin dagbok eller journal. Hon kan också göra detta på billiga skol mappar för att ge dem sin egen personlig touch.

Heminredning

Mod Podge är ett effektivt sätt att dekorera tråkig eller intetsägande objekt i ditt hem. Tillämpa bitar av färgat mjukpapper eller rese bilder med Mod Podge till en vit lampskärm för en mer intressant utseende. Dekorera dina terrakotta krukor med bilder från en tidning eller söta utskärningar av kycklingar eller grönsaker. Täck ett barns trästol och bord med sina egna konstverk. Lägg till band och spetsar till din dotters garderobsdörren eller sänggavel. Decoupage en vanlig bindemedel håller recept med bilder av utsökt mat.