XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Sovrum idéer för ett litet sovrum under en låg budget

Sovrum idéer för ett litet sovrum under en låg budget

När din lilla sovrummet börjar känna dyster, och du är trött på samma gamla färger och stilar, renovera det lilla utrymme att föra den tillbaka till livet. Det behöver inte kosta en förmögenhet att möblera ditt sovrum. Med bara några kunniga tekniker, kan ett litet sovrum transformeras med en blygsam utlägg av pengar. Bestäm den stil du vill skapa och börja renovera.

säng Makeover

Byt ut gamla lakan med nya. Ange en budget och vänta på försäljning. Istället för att köpa en säng i en påse, välja sängkläder à la carte. Låt en ny tröstare eller överkast stå i fokus och använda vanligt, billigare linne under. Eller fokusera på hög thread-count linne eller lyxiga satin lakan, och behålla de befintliga sängöverkast. Häng en mygga bar över sängen för en romantisk look, och om du inte alls listig, göra en ny sänggavel från plywood, skum och tyg.

vägg Makeover

När väggarna börjar närma sig dig, är det dags att skjuta tillbaka med lite färg. Ljusare färger är bäst för små sovrum, men om du ber en djärv look, applicera en ljus färg till en vägg som en accent och hålla de andra väggarna dämpade. Sätt upp hyllor där det fanns inga hyllor innan, eller ta ner hyllor och ersätta med lampetter. Affischer, kan bilder och konstverk ändra personlighet ett rum helt.

möbler Makeover

Om gamla möbler är sämre för slitage, scout second hand-butiker för ersättare, och välj platsbesparande tabeller eller kistor. Hög och smal är bättre än kort och bred i ett litet rum. Tänka utanför boxen: En gammal koffert eller förvaringsbehållare kan täckas med tyg och användas som en night stand. Du har den extra fördelen av dold förvaring när du gör detta. Om din byrå eller byrå är fortfarande användbar, måla dem om målet kommer att tillåta, sedan stencil en tilltalande design och ändra hårdvaran. Svamp målning och liknande tekniker visuellt konsistens.

fönster Makeover

Nya fönster behandlingar kan förändra utseendet på ett rum, och de kommer i många stilar. Överväga romantiska Battenberg cafe gardiner eller golv längd gardiner med sheers nedanför. Kornischer göra stora hantverk projekt och lägga elegans till ett sovrum. Små rum kommer att bli överväldigade med tunga, dramatiska fönster behandlingar, så se till att hålla tyger på den ljusa sidan, både i vikt och färg. Sätt upp jalusier eller persienner för en charmig och rent utseende.

golv Makeover

Ny matta är sannolikt att bli dyrt, men ibland en bra ånga rengöring kan återuppliva den gamla. Rumsstora mattor lägga stänk av färg och stil, och i fallet med orientaliska mattor, lägga till en viss personlighet till rummet. Håll mönster liten och smidig att kompensera komponenten i rummet. Om ditt golv är trä eller terrazzo, ge dem en djup rengöring och en ordentlig polering för att se om deras naturliga skönhet kan återställas. Om de är hopplöst, måla dem kommer att täcka deras fel. Överväga stencilera i en konstruktion med flera dämpade toner.