XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Stanna hemma call center jobb


Den ekonomiska nedgången har minskat tillgången på traditionella jobb, och fler och fler människor letar efter andra sätt att tjäna inkomster. Arbeta-at-home möjligheter som finns, särskilt call center jobb som gör att du kan stanna hemma. Många mammor tycker att stanna hemma ger dem mer tid att spendera med sina barn.

Stiga upp

Arise är en av de populära företag som tillåter individer att starta ett hem-baserade företag och arbeta hemifrån. Arise arbetar med flera företag att hantera förfrågningar kundservice, teknisk support och försäljning. Företaget tillhandahåller utbildning för dig att bli en Arise Certified Professional kundinteraktion specialist. Du kan välja vilka kunder att tjäna, samt välja den bästa schema som fungerar för dig.

Home Shopping Network

Det finns många anställda i HSN som får stanna hemma. Dessa är anställda som fältsäljsamtal för 20 timmar i veckan. Några av de anställda arbetar deltid eller heltid. Beroende på de objekt som HSN funktioner samt säsongen, kan säljteamet att krävas för att jonglera omkring 500 samtal vid en viss tidpunkt.

ledande företag

Du kan också fungera som en virtuell call center agent för stora företag som Aetna, 1-800-Flowers, eller GE. Dessa företag anställa kundtjänst för att hjälpa kunder, och de erbjuder distansarbete positioner. Representanterna kommer att krävas för att hjälpa kunder med deras behov. Dessa är heltidstjänster som kan ge bonus och förmåner.

LiveOps

LiveOps är ett annat exempel på en oberoende leverantör som betalar samtalsämnen för de tjänster de tillhandahåller. Presumtiva anställda måste ha sin egen utrustning samt kontorslokaler för att kunna arbeta med företaget. Agenter betalas baserat på deras samtalstid med klienter. Prestations poäng kan också ges, vilket kan öppna fler möjligheter, såsom möjlighet att ta emot fler samtal.

fördelar

Det finns många fördelar med att arbeta hemma med teletjänstcentraler. Det ger anställda flexibilitet i tid, eftersom de kan välja de tider de vill arbeta samt det antal timmar de loggar in. En annan fördel är att de inte behöver oroa sig för långa pendlar som en massa människor som arbetar på webbplatsen gör.