XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Starta din egen motorcykel företags


Motorcyklar är ett ekonomiskt sätt att pendla till jobbet. De ger också ett sätt att tillbringa en trevlig helg, ta rider på natursköna vägar och stigar. Allt fler väljer att åka motorcykel, antingen av ekonomiska skäl eller för att de njuta av verksamheten. Några av dessa människor köper väl underhållna begagnade motorcyklar istället för att gå i skuld för nya. Detta skapar ett behov av mer begagnad motorcykel företag. Starta en liten begagnad motorcykel företag kan så småningom producera en mycket bra inkomst, så länge som ägaren är kunnig i motorcykel reparation, och har en bra affär.

Instruktioner

Take a motorcycle repair class. 1 Ta en motorcykel reparation klass. Bara att kunna reparera motorcyklar i garaget är inte tillräckligt för ett företag. En händerna på, självlärd mekaniker kan vara mycket bra, men har ett certifikat från en skola kommer att göra dig verkar mer professionell. Lär av en lokal skola eller ens ta online klasser.

Start purchasing reasonably priced used motorcycles. 2 Starta köpa prisvärda begagnade motorcyklar. Arbeta med dem på fritiden. Reparera fastställbara sådana, och band de andra för att bygga en begagnad lagerdelar. När du får flera motorcyklar redo för försäljning, är det dags att bestämma var du ska sälja dem.

Find a location. 3 Hitta en plats. Att hyra en byggnad i affärsdistriktet kan bli dyrt. Kommunen kan ha förordningar mot din typ av verksamhet på grund av EPA förordningar eller bullerproblem. Kontrollera med Stadshuset för att se till att du kan ha denna typ företag där du vill ha den, innan du ansöker om ett företag licens. Du kommer att behöva ansöka om ett skattenummer för att få ett företag licens. Din länet kontorist kommer att bidra med detta förfarande och kommer att placera ett meddelande i tidningen, avslöjar namnet på företaget och vem som äger den.

Check the local codes and zonings before deciding to build your motorcycle business on your residential property. 4 Kontrollera lokala regler och zonings innan man beslutar att bygga din motorcykel företag på bostadsfastigheter. Zonindelning får inte tillåta denna typ av hem affärssystem. Du kanske kan ansöka om en zonindelning varians, men engagera sig delta i ett flertal förhör. EPA regler och krav kan ta lite tid att följa, men om du menar allvar med denna verksamhet, måste du vidta nödvändiga åtgärder innan du kan få ett företag licens.

Open your motorcycle business with the small amount of used motorcycles you have acquired, repaired and polished up. 5 Öppna din motorcykel affärer med den lilla mängd begagnade motorcyklar du har förvärvat, reparerade och polerade upp. Annonsera ett öppet hus fest för din första dag av verksamhet. Placera flygblad i företag som du vet är besöks av motorcyklister. Bjud alla du känner att närvara vid öppet hus.

Be prepared to answer questions and show your knowledge when people arrive at the open house celebration. 6 Var beredd att svara på frågor och visa dina kunskaper när folk kommer till öppet hus fest. Erbjuda bra erbjudanden på motorcyklar du har till salu. Har priserna för reparationer, service och underhåll visas. Erbjuda en grand opening rabatt till kunder som omedelbart planera sina reparationer.

Follow up by doing repairs efficiently and quickly. 7 Uppföljning genom att göra reparationer snabbt och effektivt. Detta kommer att bygga respekt bland andra motorcyklister. Ge dem kvalitet reparationer, ett rimligt pris och en snabb vända tid och ditt företag kommer att växa snabbt.