XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Stora idéer för en 60 födelsedagsfest


När du planerar en födelsedagsfest 60 för någon som du bryr dig om, plocka tema, spel och aktiviteter är en del av det roliga. En födelsedagsfest 60 behöver inte vara en stillsam affär. Choosethemes och spel som kommer att få alla upp och skapa några minnen.

andra barndom

En andra barndom part uppmuntrar alla att skära loss och låta deras inre 8-årig ut för att leka. Uppmuntra alla att klä upp i overaller eller festklänningar och dela deras favorit eller mest pinsamma minnen från att vara ett barn. Dekorera med färgglada banderoller och ha en hälsosam leverans av godis och läsk på bordet. Detta är perfekt för en stor grupp människor som delar humor och kärlek till det löjliga.

sixties Party

När någon vänder sextio, kan det vara kul att se över 60-talet själva. Har deltagarna kommer i sin favorit lappade jeans och paisley skjortor, och berätta för dem att känna sig fri att lämna sina skor på dörren. Håll trivia tävlingar i samband med 60-talet och passerar runt tidningar från eran. Fråga hedersgäst för bilder eller berättelser för visning i samband med årtiondet.

livstid Display

Umgås med hedersgäst innan firandet födelsedag och sätta ihop en display som omfattar deras liv. Världen förändras en hel del på 60 år och det kommer att upplysa yngre gäster att se vad som kan upplevas under en livstid. Inrätta en display med bilder av hedersgäst, nyhetsklipp från händelser som de minns och minnessaker från sitt förflutna. Visa alla medaljer eller utmärkelser som personen kan ha vunnit under sin livstid och någon konst eller poesi som de har skapat.

intervjuer

Under partiet, dra individer åt sidan och ställa frågor om hedersgäst dem. Frågor kan variera från när de först träffade honom vad deras favorit minnen med honom är. Be dem att registrera sina födelsedagwishes för hedersgäst och varje ord som de skulle vilja att ta itu med dem. Spela in sina svar med en digital videokamera och skapa en video som kan ges till hedersgäst senare.