XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Styrketräning och karosseri massage


Idrottare som vikt tränare upplever vanligen träningsvärk och sportrelaterade skador, förhållanden som många människor vänder sig till massage för att lindra. Massage Industrin hävdar att kroppen fungerar, eller massage, ger många hälsofördelar för utövare av sporter som styrketräning; Men många av dessa påståenden är ogrundade.

patentkraven

Massage erbjuder flera fördelar som är specifika för utövare av ansträngande träning som styrketräning, enligt den amerikanska massage branschorganisationer Associated Bodywork & massage proffs. Dessa påståenden inkluderar hjälpa individer förbereda sig för ansträngande motion, minskar återhämtningstiden efter träning och helande idrottsskador. ABMP hävdar att kroppen fungerar förbättrar cirkulationen av systemen blod och lymfa, förbättra dessa system förmåga att leverera syre och näringsämnen till vävnader och spola ut slaggprodukter - funktioner som, om kontrollerat, skulle ge stor nytta för tyngdlyftare.

teorier

Den amerikanska National Institutes of Health säger att forskarna ännu inte säker på om eller hur massage påverkar kroppen men att det finns många teorier om hur massage kan lindra smärta eller orsaka strukturella förändringar i kroppen. NIH säger "grindreglerteknik" tyder på att massage ger stimulans som hjälper till att förhindra smärtsignaler från att nå hjärnan, medan andra teorier tyder på att massage kan orsaka utsläpp av vissa humörhöjande eller smärta blockerande kemikalier i kroppen eller påverka positivt mekaniskt förändringar i kroppen.

Studier

Studier som har undersökt effekterna av kroppen arbeta på idrottare, inklusive prövningar som utförs av University of Kentucky och Queens University, har gett blandade resultat. University of Kentucky studie, som testade effekterna av svenska massagetekniker på kaniner efter muskelsammandragningar tänkt att simulera styrketräning, slutsatsen att den eftertränings massage stödd muskelåterhämtning, när det gäller funktion och inflammation. Men Queens University studie, som använde mänskliga deltagare, testade påståendet att efter träning massage förbättrar blodflödet till musklerna och tar bort slaggprodukter som mjölksyra; Forskarna drog slutsatsen att efter träningen massage faktiskt försämras båda dessa aktiviteter.

Giltighet

Enligt NIH, det finns inte tillräckligt med vetenskapliga belägg för påståenden att massage är en giltig behandling för alla särskilda villkor. Vidare kan enligt en uppsats av Dr. Stephen Barrett, MD, är massagen industrin utbredd med kvacksalveri och pseudovetenskap. Barrett säger att medan traditionell massage kan hjälpa slappna av musklerna och lindra muskelsmärta, många kropp arbete behandlingar, såsom zonterapi och akupressur, inte är baserade i vetenskapliga fakta.

Säkerhet

Även det vetenskapliga samfundet har ännu inte avgöra huruvida det finns några kontrollerbara fördelarna med karosseri massage för weightlifters, verkar massage ha några allvarliga risker om det utförs av en utbildad läkare, enligt NIH. Antalet allvarliga skador rapporterats massage är mycket liten, men kraftfull massage bör undvikas om du har en blodlevrings tillstånd eller tar blodförtunnande medicin, om du har en hudsjukdom, ett öppet sår, försvagade ben, eller återhämtar sig från operation, säger NIH.