XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Taket stilar carportar


Carportar, en gång en klibbig tillägg till low-end hem, nu kommit i en mängd olika konfigurationer, tak stilar och material som tillåter husägare att både försköna och öka värdet på sina fastigheter. Idag, nästan alla tak stil finns på ett hem är också tillgänglig för en carport.

konfigurationer

Taket stilar carportar


Carport tak finns i många utföranden för att passa de strukturella och stil behoven hos en husägare. För att bättre matcha rader i ett hem, kan en gavel eller valmat tak. En carport tak kan sättas upp eller platt. Carportar kan stödjas med ett eller flera inlägg, med stolparna eller inlägg som bär hela lasten, eller ett angränsande struktur kan bära hela eller en del av lasten för att erbjuda mer parkering och lagringsutrymme och / eller underlätta inträde. Fristående konfigurationer innefattar A-ramar. Ekonomiskt alternativ inkluderar en pergola. Carportar kan vara utrustade med inga väggar, eller kan vara innesluten med en hel vägg eller gallerverk på en flera sidor. Typiskt är en carport inte innesluten på alla fyra sidor. En- eller två-bil carportar lägga till alternativen.

tak Styles

Den vanligaste stilen av carport är skillion taket (även känd som ett skjul tak) -den klassiskt, platt eller sluttande tak som är ett tillägg till ett befintligt hem eller struktur, och som stöds av två eller flera poler. Arch och semiarch, cantilever, platt- och W-panel, tråg, gavel och holländska sadeltak är alla tillgängliga och ekonomiskt som carport tak alternativ. Med så många carport tak alternativ, kan stilen på taket önskas av fastighetsägaren bestämmer konfigurationen nödvändigt, och vice versa. Till exempel kan en carport tak använda en fribärande konstruktion med en sluttande, platt eller tunnvalv design. En pergola stil struktur med ett galler tak ger mindre skydd från väder och vind, men mer solljus, ventilation och stil till strukturen.

material

Inte längre är husägare som är intresserade av en carport begränsad till korrugerad tenn smällde ovanpå två och fyra. Behandlat virke, vinyl, aluminium, stål, tenn, tegel och glasfiber är alternativ. Den geografiska placeringen av carport kommer att påverka materialet övervägande, baserat på både året runt väderförhållanden (luftfuktighet, vind, värme och snö) förväntas, och eventuella lokala zonindelning lagar.