XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tall Blommande Perenna växter


Tall blommande perenna växter är ett värdefullt landskapsverktyg som kan fylla en mängd olika roller i hemmet trädgården. Perenna blommor som växer högre än 4 fot lägga till en känsla av drama till landskapet, och kan fungera som en grönskande bakgrund för blommande växter lägre till marken.

Tall Cigarr Växt

Tall cigarr växt (Cuphea micropetala) är en blommande medlem av fackelblomster familj som härstammar från Mexiko. Den fleråriga under buske växer vara upp till fyra fot lång, producerar kolonner av tubulär, ljusa rödaktiga-orange blommor som är mycket attraktiv för fjärilar. Tall cigarr anläggningen är lämplig för odling i USDA zoner 8 till 11. Anläggningen föredrar fullt solljus med en liten eftermiddag skugga, vilket gör det ett bra val för ett område under ett träd eller högre växt. Plantera blommor i en väldränerad jord och vatten då och då tills etablerad. Blommorna har styva stjälkar och kan klippas och användas i färska blombuketter.

Brokiga Shell Ginger

Även känd som rosa porslin lilja, brokig skal ingefära (ALPINIA ZERUMBET) är en stor blommande medlem av ingefära familj som kan växa till vara 6 fot hög. Anläggningen kännetecknas av sina pråliga blad, som har oregelbundna ränder av blekt citrongult och grönt. Anläggningen får sin gemensamma namn från dess blommor, som är en delikat nyans av vitt rosa och liknar snäckskal. Han är född i Indien, kräver anläggningen varma vädret och ser sitt bästa i USDA zoner 8 till 12. Plant i en rik, bördig jord i antingen ljus nyans eller filtreras solljus och vatten ofta.

cup Växt

Cup växt (skålört) är en bjässe perenn hemma i prärier Nordamerika. Anläggningen kan växa till upp till 8 fot lång, med en liknande spridning. Cup anläggningen har rika, gröna blad toppad med klargula, daisy-liknande blommor, som visas hela sommaren och lockar både fåglar och fjärilar. Cup anläggningen är lågt underhåll nästan till ett fel, eftersom det kommer själv sugga och kan bli invasiva om det inte kontrolleras. Cup anläggningen gör en attraktiv gränsen eller skärm i USDA zoner 5 till 9. anpassas till en rad olika jordtyper, kommer kopp växt även tål både halvskugga och full sol.