XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tårta centerpieces Display app


Oavsett om det är för ett bröllop eller födelsedagskalas, med hjälp av kakan som en central sparar pengar och tid på att dekorera borden. Den tillåter också gästerna möjlighet att verkligen se kakan innan den skärs. Det finns en mängd olika sätt du kan dekorera antingen kakan eller kakan plattan att bättre visa kakan som en mittpunkten.

Dekorerad tårta Plate

Istället för att fokusera på moset, fokuserar på moset plattan. Köpa en tårta platta med ett snörhål hålbild runt kanten och sedan väver band genom hålen. Överväga att få en klar glas kaka platta som är på ett stativ. Du kan gruppera blommor under kakan plattan, och de kommer att vara synlig genom kakan plattan som gäster njuta av dessert.

Trifle Cake

Bagatell kakor görs i klara glasskålar med höga raka sidor så sidorna av kakan är synliga. Trifle tårta recept involverar typiskt skiktning ingredienser för att göra det mycket visuellt tilltalande genom glaset. En bagatell kaka kan göra en perfekt mittpunkten eftersom det ofta är mycket färgstark och attraktiv. Bagatell skålar är också ofta upp på piedestaler, så att du kan dekorera området under kakan med blommor eller skärmar av frukt.

bild Cake

En bild kaka är en idealisk knutpunkt för antingen ett bröllop eller födelsedagskalas. Du kan göra en bild tårta i ett av två sätt. Antingen har en bild faktiskt sätta på kakan, så många bagerier erbjuda eller har bilden som en kaka topper. Skriv två kopior av en bild och bifoga dem till varandra back-to-back. Använd sedan ett klipp innehavaren rätten att använda bilden upp och sätt i hållaren i mitten av kakan.

tema~~POS=TRUNC Cakes

Tema kakor kan göras för att följa varje tema, oavsett tillfälle. Tema kakor gör stora center eftersom de går rätt tillsammans med resten av dekorationer. Ett tema tårta kan vara i en särskild form, som en "1" för en första födelsedagsfest, eller en gigantisk blomma för en trädgårdsfest, eller det kan helt enkelt inredda för att gå tillsammans med temat genom att ha saker som glasyr snäckskal för en strand-tema part eller en lärd lock för en examensfest.