XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tecknar Man är redo att slå sig ner


Att inte veta hur din partner tycker om din relation är frustrerande; ännu mer så när du är engagerad och vill bosätta sig. Du vill ta reda på om han är redo för åtagande eller undvika det, och med några tecken att hålla utkik efter, kan du.

Brist på entusiasm för utekvällar

Män som är redo att bosätta sig förlora entusiasm för utekvällar. Lads "utekvällar och partying blivit mindre frekvent; och han kan klaga över att de pubar och klubbar som han använde för att älska är fulla av ungdomar, ett tecken på att hans berusad nätter roligt har förlorat sin spänning. Avsaknaden av entusiasm visar en mer mogen syn på livet och att han är redo att slå sig ner.

Visar tecken på medeltiden Spread

Utvecklingen av en medelålders spridning eller ölmage är ett tecken på att han inte längre craves uppmärksamhet andra honor och inte känner behov av att imponera på dem. Han känner att du är mindre benägna att kritisera hans vingliga bitar, vilket innebär att han är bekväm omkring dig och mer benägna att överväga en engagerad relation.

Går igenom en personlig Trauma

En personlig trauma, såsom förlust eller allvarlig sjukdom, kan påverka hans inställning till att slå sig ner. Hans syn på engagemang mogna och han kommer att vilja en mer meningsfull relation. En traumatisk händelse kan ändra sitt sätt att tänka, vilket gör hans lurar om med pojkar och slumpnöjeslystna tyckas trivialt och enfaldigt.

Hans vänner är att slå sig ner

Killar dukar ofta grupptrycket, så chansen är om hans vänner slå sig ner han kommer att uppleva mer tryck att göra det själv. Att se sin kompis gå ner i gången och ändra sitt barns blöja är en tankeställare för honom att mogna och börja tänka på att slå sig ner med dig.