XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tekniker för Plågsamma gitarrer


Plågsamma gitarrer, även känd som "relicing," kan göra en helt ny eller knappast används gitarr ser ut som ett fint anfall årgång modell. Du kan köpa en gitarr som redan har upprört. Alternativt, om du vill nöd en gitarr du redan äger, måste du följa några tekniker. Rockstjärnor som Jimmy Page i Led Zeppelin och Joe Perry av Aerosmith använda både nödställda gitarrer och Original-ettor.

Slipning och sprätta

Använd fint sandpapper för att skapa slitna fläckar på kroppen av din gitarr. Den viktigaste platsen du vill att det ska visas slitna är den övre kanten av gitarr, där din armstöd när du spelar. Men du kan också göra andra små slitna fläckar, om så önskas. Sand någon plast hårdvara för att ta bort glansen. Med en sax eller slutet av en skruvmejsel, göra repor på måfå på kroppen och plast hårdvara för att simulera skada från års användning.

väder Kontroll

Vintage gitarrer ofta har klarat områden av lack som ser ut som tunna ådror. För att simulera detta, blåsa varm luft från en hårtork på din gitarr i tre till fyra minuter, i det område du vill väder kontrolleras. Håll hårtork en tum bort från kroppen, och alternativt flytta den närmare och längre bort. Stoppa hårtork, sedan spraya en burk med tryckluft på området tills du hör ett knakande ljud. Upprepa processen ännu en gång i det önskade området för att slutföra utseende.

trumling

För att få en riktigt autentisk look på metall, behöver du en elektrisk torktumlare --- det slag som används för polering stenar. Tumla metalldelar din gitarr tillsammans med några slipande föremål som ger en bekymrad look till gitarr, såsom fint grus, skruvar och muttrar. Vissa människor avsluta metall genom att lämna den i en täckt hink med saltsyra i ett par dagar, men detta är frivilligt och beror på hur djupt bedrövad du vill att det ska se ut.

färgning

Du måste att färga någon vit eller ljusa, plast hårdvara så att det ser gamla. Sätt en liten mängd lasyr på vissa delar av plektrumskydd. Koncentrera sig på kanterna av plektrumskydd och varje sida av strängarna. Spraya sedan en kombination av bärnsten-tonade klar glans och nitro klar glans över hela plektrumskydd och andra plastkomponenter. Använd den gula sparsamt och subtilt, särskilt på vitt där det gör en större kontrast.