XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaTenn hink hantverk gör billig parti och heminredning, och kan användas för att hålla en mängd olika objekt. Dekorerad tenn hinkar kommer att samordna med ett brett spektrum av partiteman, från nautiska inspirerade till casual och rustik. Barnen kan utforma sina egna hinkar för att hålla havet skatter samtidigt på stranden.

äpple Pail

Fyll en burk hink med faux äpplen för att skapa en charmig land eller hösten-inspirerade tabell mittpunkten. Använd svart färg och brev stenciler för att förbättra hink med ett meddelande såsom "Land äpplen." Fyll tre fjärdedelar av hink med en bit av cut-to-fit oasis och råga med faux mossa. Använda en limpistol att fästa flera faux röda äpplen till början av mossan. Faux murgröna blad kommer att ge pjäsen en lantlig stil, medan höstlöv, kvistar av röda bär och faux ekollon eller tallkottar kommer att ge en skörd-inspirerad stil.

pail Planter

För en frisk och inspirerad ta på kruka en anläggning, fylla en burk hink med en ört eller blomma. Använd hantverk såsom akrylfärg, stenciler och glitterlim till en skapa en anpassad look. Om du kommer att visa kärlet på uteplatsen eller picknickbord, prova nyckfull nyckelpiga eller snäcka mönster. Dekorera hink enligt ditt kök inredning eller färgsättning, fylla den med en kulinarisk ört växt, såsom basilika eller oregano, och placera den på ett bord eller disk.

gåva Hållare

Nuvarande semester eller födelsedagspresenter i personligt tenn hinkar. Du kan också använda jazzed upp hinkar för att hålla party och placera en av gästens kuvert. Använd stenciler och färgstarka akrylfärg för att skriva "Happy Birthday" eller annan särskild meddelande på hinken. Du kan också öka hink med ett par namn och bröllop datum. Linda ett dekorband runt handtaget, eller slips band i rosetter på vardera sidan av handtaget. De hinkar kan fyllas med gourmet kaffe paket, hårda karameller, förpackade choklad, manikyr nödvändigheter eller andra småsaker.