XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tips om Stapling utställningshund


Stacken är en utställning pose som visar hunden upp till sin bästa fördel. Denna pose innebär att hunden står med sina ben direkt under sin kropp med huvudet upp. I vissa raser, är bakbenen sträckt tillbaka. Hunden håller denna pose som domaren inspekterar sin kropp. Stapling en hund kräver att hålla den stilla under undersökningen, och utbilda en hund på detta sätt kräver uthållighet.

Tillhandahålla visuella referenser

När du först träna din hund att stapla, ge den flera visuella påminnelser. Placera en markör på marken, en för varje fot och där det ska vara. Placera hunden på markören och belöna det för att hålla stilla. Du kan också välja att ställa in fyra tegelstenar på marken och höja din hund fötter, se till att det känner till krävs avstånd. Efteråt vidare till stapla din hund utan visuella referenser.

Belöning Efter Signalering

En hund som är bra på att stapla inte kommer att bryta sin pose tills du ger den en förutbestämd signal. Det är frestande att belöna en hund efter att den har haft sin pose för en viss tid, men det är viktigt för hunden att förstå att stapling är endast avsedd för att avsluta när ägaren tyder på att det kan slappna av. Inte belöna din hund tills det har lärt sig att det ska hålla sin pose tills det ser du signal, oavsett om du gör det med ett klick eller med en hand gest.

Flytta Dog Lämpligt

Speciellt när du precis har börjat med att stapla en hund i utställningsringen, måste du göra flera justeringar hundens hållning och det sätt på vilket det står. När du går att flytta din hund fot, grepp hundens lem vid armbågen. Flytta inte hundens tass. Flytta hundens lem från armbågen tillåter hunden att stanna stadigt på marken och det kommer inte att känna ur balans. På samma sätt når över hundens rygg snarare än i magen om du behöver ordna en tass på den motsatta sidan.

Hänga lydnadsträning

När du tränar din hund för utställningsringen, inte försumma andra former av utbildning. Det är viktigt att komma ihåg att en hund ska vara så vältränad i ringen som ur det, och vice versa. Lydnadsträning säkerställer att hunden stannar uppmärksam och alert när den arbetar med dig. Även ett par minuter av lydnadsträning varje dag håller en hund intresserad av att arbeta med dig och uppmärksam på dina kommandon.