XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Tornado Birthday Party Idéer


En tromb är en snurrande luftpelare som orsakar förstörelse i dess väg. En tromb födelsedagsfest är ett bra val för barn som fascineras av hårt väder. Köp väder affischer på ett pedagogiskt leverans butik för att ställa in scenen, dra dina egna, eller skriva ut bilder från datorn.

Tornado dekorationer

Rulla en grå affisch styrelse i en konisk form. Tejp på plats och skära av eventuella överskott på toppen. Wrap i blått nät och sånt med blått och silver serpentiner och curling band. Häng en från mitten av festlokal. Göra flera små tromber att placera längs väggarna och dörrkarmen. Använd grått och svart eller silver och blått för ballonger, serpentiner och bord inredning.

tromb Tubes

Spara soda flaskor innan festen. Du behöver två flaskor per tornado. Köp en "Tornado Tube" för varje parti gäst. Dessa kan hittas i utbildnings leverans butiker. Låt varje barn fylla en av sina flaskor med vatten. Fäst "Tornado Tubes" enligt tillverkarens instruktioner. Visa barnen hur man skaka flaskorna för att göra en tornado visas.

Tornado Cake

Skapa en särskild tornado tårta för födelsedagsfest. Börja med att födelsedagsbarnet favorit smak tårta. Täck med grön tonade glasyr. Dye kokosnöt med en liten grön karamellfärg och strö på kakan. Gör en tromb med olika storlekar av platta skivor av bakat maräng. Peta ett hål i mitten av varje skiva med ett spett innan gräddningen. Stick spettet i kakan. Skjut bakade maräng skivor på spettet, som börjar med den minsta hårddisken. Lägg små plastleksaker, såsom bilar, husdjur och träd i mellan maräng diskar och sprids över hela kakan.

Tornado Party Aktiviteter

Spela spelet Twister. Denna traditionella sällskapsspel tar på ny innebörd när den spelas på en tornado- födelsedagsfest tema. Hyr en barn vetenskap video som fokuserar på hårt väder, eller tornados i synnerhet. Inrätta en stafett: Samla väderrelaterade kläder som regnrockar, gummistövlar, regn hattar och paraplyer. Placera i två högar. Dela upp gästerna i två lag. Målet är att ha den första personen i laget sätta på alla kläder och sedan öppna paraply. Då de snabbt ta av redskap och stänga paraply. Nästa person gör samma sak tills alla har haft en sväng. Det första laget till slut vinner.