XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Typer av bränder Conduit


Ledningar är rörsystem konstruerade och tillverkade för att dölja och skydda elektriska ledningar. De kan göras av en mängd olika material, innefattande järn, plast, metall och lera. För att verkligen skydda en elektriska ledningar, är det fördelaktigt att använda ledningar som är brandsäker så att i händelse av brand, kan trådbundna kretsar fortsätter att vara i drift. Flera sådana ledningar som finns på marknaden bör stödjas av någon som ser brandskydd som en legitim oro.

Sprague Ledningar

Sprague ledningar är en form av elektrisk krets skydd av kraftig, flamskyddade järnrör. De är konstruerade med en isolerad foder som syftar till att skydda interiören från lågor och stark värme.

Brandsäkra PVC Conduits

På senare tid, har PVC-rör blivit en populär form av ledningsmaterial; Det finns olika typer av PVC som är helt brandsäker. De är utformade för en rejäl miljö och perfekt för inre och yttre strukturer. De är icke-ledande och självsläckande, och även fast och robust så att de inte spricker eller böja.

Den galvaniserat järn Conduit

Den galvaniserade järnledning består av järnrör förstoras och sedan elektriskt galvaniserade, internt och externt. Det är oftast byggd tillräckligt tjock så att den kan gängas med en stor mängd ledningar. Denna typ är främst avsedd för stora företag eller kommersiella byggnader, de med högre krav på el.

Greenfield Conduit

Den Greenfield ledningen är formad som en stålrullar, med en pärlstav, räfflade täcker. Den finns i en mängd olika diametrar. Det kan skäras med en bågfil. Det är mycket flexibel och lätt att flytta och sätta tillbaka, och används ofta på byggarbetsplatser.