XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Utomhus födelsedag part spel för pojkar


Vad gör barnen minns mest om födelsedagskalas? Visst, korv och choklad tårta är trevliga, men det är de spel som skapar mest kul. Om du planerar en fest för din son och vädret kommer att bli bra, det finns en mängd olika utomhusspel kan du enkelt organisera. Inkludera din son att välja ett tema och aktivitets idéer för att se till att partiet är verkligt personlig för honom.

Skattjakt

Speciellt om din son har valt en pirat tema, kommer de flesta pojkar bli spännande att delta i sin egen skattjakt. Du kan göra upp ledtrådar om te-färgade papper och gömma dem i flaskor runt din trädgård eller en närliggande park. Har den första ledtråd, och en skattkarta över spelområdet, levereras till födelsedagsbarnet med någon klädd som en pirat. Det är en bra idé att låta varje pojke har en tur att läsa en av ledtrådarna. Vid den sista stopp i jakten, där "X" markerar platsen, har en "skattkista" av priser för alla.

Skattjakt

Liksom skattjakter, skattjakter innebära en känsla av upptäckt och uppmuntra deltagande av alla ert parti gäster. Om din son har plockat en part tema, Växel skattjakt listan för att återspegla det. Håll jakten i en närliggande park eller hemma, både din trädgård och insidan av ditt hus som jaktmarker. För listan inkluderar naturliga gemensamma poster såsom en kotte, ekollon och en fågelfjäder, samt mer kreativa naturliga saker som en sten formad som en dinosaurie och höra en viss fågel samtal. Inkludera konstgjorda föremål som ett öre från 1990-talet, en flaska topp och en observation av en röd bil. Ge lag med en lista över saker att hitta (eller skriv ner efter spotting eller hörsel) och ge dem en tidsfrist. Vid slutet, plocka ut de mest ovanliga artefakt ett team har fört tillbaka och tilldela dessa barn ett pris.

Hinderbana

Pojkar som en liten dos av sund konkurrens, som du kan ge med en hinderbana ras. Du kan använda nästan vad som helst i ditt garage eller hus att inrätta två identiska kurser, en för vart och ett av två lag. Variation och lite utmaning längs kursen är nyckeln till det roliga, råder PBS Kids. Deras "Zoom hinderbana" innebär pojkar rullande ägg med näsan, krypa (mage mot marken) under ett rep kurs och kör medan du håller en ballong mellan benen.

vatten~~POS=TRUNC

Naturen är en perfekt miljö - och förmodligen enda föräldrar är angelägna om - för vatten ballong spel. Det finns olika spelalternativ, inklusive klassiska vatten ballong slänga. Barn bilda två rader vända mot varandra, står en fot isär. Varje pojke i en av raderna får en vatten ballong och alla kasta sina ballonger till sin partner inför. De som fångar ballonger ta ett steg tillbaka och fortsätta spela. De som släpper en ballong som exploderar är ute. Spelet är slut när alla ballonger har exploderat.