XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Utomhus Hammock Idéer


Inrättats utanför, kan hängmattor skapa en mängd olika atmosfärer. Vänd er till en snooze plats, en romantisk reträtt, en favorit picknick säte eller ett barnkalas lekplats: Det är alla i hur och var du hänga den. Välj med omsorg vilken typ av hängmatta du får, eftersom om det är bärbar eller permanent, tyg eller nylonnät, kommer att göra en skillnad i dess potentiella användningsområden.

Nap Spot

En idé för att hänga din hängmatta utanför gör det till en tupplur fläck. I det här fallet, hänga hängmatta i spräckligt solljus och bort från buller. Fläckigt solljus bör inte vara alltför svårt att hitta, eftersom utanför hängmattor ofta hängs från träd som tillåter solljus för att filtrera igenom. Du kan behöva hänga hängmatta på den bortre sidan av din trädgård, men borta från hushålls ljud, om du vill få en bra snooze. Om du har en bärbar hängmatta, sätta upp det i en park eller naturreservat för eftermiddagen kan ge en stressfri plats för en tupplur.

romantic Getaway

Många hängmattor är byggda för att passa två personer bekvämt, i synnerhet tyg hängmattor som har träbalkar håller dem öppna. Att planera din romantisk hängmatta semester, planterar blommor runt hängmattan eller installera en fontän i närheten. Du kan hänga hängmatta nära en pil eller annan drapering träd som skapar en sköld mellan din semester och resten av världen. Se till att du inte är synligt från vägen för att säkerställa att smooching är ett alternativ - hängmattor tenderar att sätta några två solstolar i intim kontakt med varandra.

social Center

Gör din utomhus hängmatta navet i utomhus umgänge under våren, sommaren och hösten genom att hänga den i närheten av gräsmatta stolar eller ett picknickbord. På så sätt kan en eller två personer kan lounge i hängmattan medan andra sitter i närheten. Om hängmattan är nära en grill eller kök, är det garanterat att vara en plats för val som maten tillagas och avnjutas.

Lekområde

Om en hängmatta hänger nära ett hus eller camping, låt barnen förvandla det till en lekplats. De kan vända varandra runt netto stil hängmattor eller låta sin fantasi för att ströva omkring i en runda hängmatta-inspirerade make tror. Under tiden kommer vuxna att vara i närheten att övervaka spel. Var noga med att hänga hängmatta låg på marken för barn, så att de lätt kan få tillgång till det och så att eventuellt spill blir mindre.