XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Utskrivbara magiska tricks för barn


Utföra magi är ett sätt för ett barn att få förtroende, praktik problemlösning och utveckla sin kreativitet. Många magiska trick kräver några vanliga hushållsartiklar. Utbudet av svårigheter varierar från enkla början knep för att mer komplexa tricks för den rutinerade magiker. Se till att barnet övervakas när du tränar och utför magi.

Anti Gravity Ketchup

Detta trick kräver en flaska vatten och en ketchup-paket. Innan du utför, se till att paket av ketchup flyter genom att placera den i en kopp vatten. Vik sedan ketchup paket i halv och skjut in en fylld vattenflaska, vilket innebär att ungefär en tum av luft i toppen. Sätt tillbaka locket. För att utföra trick, hålla botten av flaskan i handflatan med en hand och pressa att göra ketchup paket flytta till botten. Släpp din hand och det kommer att flyta tillbaka till toppen. Använd den andra handen till "direkt" ketchup paketet uppåt eller nedåt. Skriv detta trick på activitytv.com.

balansering Egg

Förvåna andra genom att göra ett ägg magiskt balansera på sin ände. Du behöver ett ägg, lite salt och en näsduk. Innan du utför, placera en liten hög med salt på bordet och placera näsduk över den. Genom att placera ägget i hemliga salt högen kommer det magiskt att stå upp på egen hand. Skriv ut särskilda anvisningar på activitytv.com.

Bananarama

Skapa en banan som redan har skivats i sektioner utan att ta den lossna. Innan du utför, måste en nål och tråd noggrant föras in i en banan och drog för att skära det under huden på tre olika platser. Detta trick tar lite övning och kommer att kräva hjälp av en vuxen för att trä nålen och övervaka att trycka nålen genom bananskal. Specifika instruktioner kan skrivas på activitytv.com.

Coin Trick

Gör ett mynt magiskt försvinna med detta trick. Leveranser omfattar ett ark av färgat konstruktion papper, en klart glas, ett mynt och en näsduk. Hemligheten är att skära en cirkel från mitten av kraftigare papper och tejpa fast den på botten av glaset. Även under näsduk, flytta glaset över myntet. När avslöjas, kommer myntet döljas under glaset. Specifika instruktioner kan skrivas på kidzone.ws.

kort trick

Detta trick kräver 21 spelkort. De måste uppradade i tre kolumner, var och en innehållande sju kort. En publik volontär väljer sedan ett kort i huvudet och berättar vilken kolumn det är. Magikern ber frivilliga två gånger där kortet, och på tredje försöket han berättar volontären vilket kort hon tänkte och där det är . Specifika instruktioner kan skrivas på kidzone.ws.