XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Utskrivbara mors dag hantverk för barn med handavtryck


Ett barns utskrivbara handavtryck hantverk är en mer personlig, ekonomiskt sätt att minska kommersialiserade aspekten av mors dag. År 2009 förutspådde National Retail Foundation att mors dag utgifterna skulle doppa på grund av ekonomin, till en beräknad totala utgifterna bill 9 £ miljarder. Hjälp dina barn eller elever spara pengar genom att vägleda dem till handprint mallar och handprint dikter som erbjuds gratis på olika crafting och Mors dag webbplatser.

Gratis Kort

En fri utskrivbara mall för en lång beväpnade, "Mamma, jag älskar dig så mycket!" handprint kort hantverk ligger på Free Kids Konsthantverk (freekidscrafts.com). En söt "stor kram" pop-up kort från Busy Bee Crafts (busybeekidscrafts.com) kan lätt anpassas till en mors dag print kort. Ett barns verkliga handavtryck kan skäras ut och limmas mall händer. Barnen kan personifiera korten genom att lägga till klistermärken, färgning mallar och skriva kärleksbrev på handavtryck.

Gratis utskrivbara mallar

Ett finger blommor handprint projektet kommer med en fri utskrivbara blomkruka mall och har en liten dikt skriven på det på Tip Junkie (tipjunkie.com). En färgglad Hand Krans hantverk med en tryckbar dikt och dekorativa mall finns på DLTK (dltk-holidays.com). Aktivitet Village (activityvillage.co.uk) erbjuder ett medley av gratis mallar att klippa ut. Barn kan limma färgade hjärta eller blomstermallar och fästa små presenter såsom godis, gem eller barrettes med tejp.

Gratis utskrivbara Poems

En mängd av utskrivbara dikt är tillgänglig från Activity Village (activityvillage.co.uk). Det tryckta dikt kan skäras ut och limmas till den föreslagna farkost, men den kan också fästas till ett annat objekt, såsom ett kort, burk eller papper plattan. Dikten kan kvittas med en gräns genom att montera den på dekorativa papper. Papperet bör mätas bredare än dikten form av 1/2 tum hela vägen runt.

Fri Handprint Crafts

En handavtryck fjäril hantverk med hjälp av en målarbok fjäril mall finns på Nana Corner (nanascorner.com). För De Mommas (forthemommas.com) erbjuder en kreativ hantverk; Barnhandprint kalender med en tryckbar kalender mall gratis. När riktningarna föreslår att du använder konstruktionspapper och kritor, använda syrafritt scrapbookpapper och gelé pennor istället för att skapa en verkligt arkiv skatt. Anpassa hantverk vidare med utsmyckningar såsom glitter, falska smycken, band, fjädrar och handskrivna anteckningar.