XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad är Air Wick Solids?


Flygbolaget Air Wick grundades 1943. Air Wick tillverkar en rad doftande produkter för hemmet, inklusive luftrenare, ljus och tid frisättning doftande luftrenare. Deras fasta produkter, såsom Air Wick luftfräschare (Solid kon), som också är känd som Air Wick Solid, och Crystal'Air komma i gelform, snarare än den traditionella flytande form som används för luftrenare.

Användning

Air Wick produkter som finns i gelform, inklusive Crystal'Air och Air Wick Solid, innehåller en doftande gel. Öppna förpackningen och placera produkten på önskad plats. Produkten släpper sin doft i luften tills gelén upplöses eller bryter sönder. Gelprodukter varar normalt i upp till fyra veckor och fräscha små och stora rum.

dofter

Air Wick Solid finns i följande dofter: Blomma Lila, Land bär, Crisp Breeze, hibiskus och Island Frukt, Rain Garden, Sparkling Citrus och Spring Blossoms. Air Wick Crystal'Air finns i lavendel, bär & Spice, Freesia och jasmin och Precious Silk & Oriental Orchids.

Säkerhet

Air Wick gel-baserade produkter inte släppa några giftiga eller skadliga kemikalier i luften. Deras huvudsakliga ingredienser inkluderar vatten, isopropylalkohol, karragenan, doft, cellulosagummi och färgämnen. Isopropylalkohol finns i många luftrenare, rengöringsmedel och används för första hjälpen. Karragenan och cellulosagummi är förtjockningsmedel som visar vätskeluftfräschare i en gel. Många livsmedel, hygienprodukter och rengöringsprodukter innehåller dessa ingredienser.

Förfogande

Air Wick Crystal'Air och Solid är inte återanvändbara eller påfyllningsbara produkter. Crystal'Air är förpackad i en skiv glas som är återvinningsbar. Det är säkert att återvinna med dina vanliga glasåtervinnings. Air Wick Solid är förpackad i plast. Kontrollera botten av paketet för att se om det finns en triangulär återvinning symbol innehållande ett nummer. Om det finns, kontakta din lokala återvinningsstation och frågar om de kan återvinna denna typ av plast. Annars kasta använd produkt i papperskorgen.