XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad är bra med låg Carb mellanmål?


När kontrollera din vikt, är i främsta rummet vad och hur mycket mat du konsumerar dagligen. Många människor vänder sig till låg-kolhydratkostprogram för att underlätta deras vikt kontroll mål eller behandla fetma. Low-carb dieter ersätta livsmedel som innehåller mycket kolhydrater med livsmedel som grönsaker och bär som är låga i kolhydrater, eller med livsmedel högre i proteiner och fetter, som ost och nötter. Low-carb snacks hjälpa avta hunger hela dagen och hjälper dig hålla fast vid dina mål viktminskning.

protein Snacks

En av de vanligaste och mest populära hög proteinhalt, låg Carb snacks är beef jerky, men snackers bör välja ryckig som har låg eller ingen tillsatt socker. En annan köttig low-carb mellanmål är pepperoni. För en låg-carb och magra alternativ kan kalkon pepperoni ersätta den vanliga nötkött. Som med beef jerky, titta på produkter med tillsatt socker. Andra högre protein snacks inkluderar fläsk skalet (stora med en low-carb dip), kokt eller devilled ägg eller ens kokt räkor serveras med tartarsås. En annan god möjlighet är kött roll-ups, som är segment av kött sprids med majonnäs eller senap, rullade till ett rör form.

mejeri Snacks

Ett populärt low-carb mejeri mellanmål är sockerfria yoghurt, ätit vanligt eller med tillgängliga sockerfria pålägg eller frukt skivor. En annan praktisk och populär mejeri mellanmål är sträng ost. En enkel idé är att köpa några kvarter av olika ostar, kub dem, och har en handfull kuber för en middagstid mumsa. Färdigförpackade ost kuber är också tillgängliga, även om paket har i allmänhet mindre ost - och därmed kostar mer - än om du köpt och kubik osten själv.

Frukt och grönsaker

Även om många frukter och grönsaker är för mycket socker för de flesta low-carb dieter, de flesta bär är acceptabelt när ätas med måtta. Och rå broccoli, morötter, champinjoner och grön paprika inte kommer att driva din Carb räkna alltför hög. Att ha en liten skål med blåbär, jordgubbar eller hallon toppad med sockerfria vispad toppning fungerar bra som ett mellanmål. Också överväga att para råa grönsaker med en low-carb dip, salsa eller ost. Oliver fyllda med vitlök, kryddpeppar eller ädelost fungerar mycket bra.

Nötter

Ätas med måtta, nötter är en utmärkt low-carb mellanmål alternativ. Har en handfull jordnötter, cashewnötter, mandlar eller valnötter med råa grönsaker till upptrappade du mellan måltiderna.

korn

Många låg Carb diet tillåter inga korn, men för dem som gör det, bör du bara överväga fiberrik, hela korn livsmedel utan tillsatt socker. Tonfisk eller ägg sallad på fiberrik kex är god och lätt att göra. Och smörgåsar kan göras med low-carb bröd. Vissa dieter tillåter popcorn, vilket kan göra för en tillfredsställande mellanmål, men gå lätt på salt och äta popcorn med måtta.