XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad är skillnaden mellan Calphalon & Circulon Köksartiklar?


Precis som en målare tar hand att välja precis rätt penslar, tar en klok kock noggrannhet vid valet av köksredskap. Två av de främsta namnen som kockar utforska är Calphalon och Circulon. Varje företag tillverkar högkvalitativa köksredskap för användning i bostäder samt kommersiella anläggningar. Den stora skillnaden mellan de två märkena kretsar kring de material som används för att tillverka köksredskap. Varje företag tillverkar kompletta köksredskap apparater för att täcka dagliga behov och tillägg till rund sina grytor arsenaler.

Calphalon

Calphalon erbjuder ett brett utbud av köksredskap för hem och professionella kockar. Köksredskap samlingar omfattar non-stick, infunderas anodiserat aluminium, rostfritt stål, koppar och emalj gjutjärn. Val sträcker sig från vardagliga grytor, pannor och skillets till rosterier, wokar, borden och fräs kokkärl. Calphalon s anodiserade aluminiumpannor är kända för uppvärmning och kylning snabbt. Som ett resultat, måste kockar lära sig att laga mat med sina Calphalon grytor och kastruller. Temperaturer kan behöva vara lite lägre än med andra typer av köksredskap och kan variera beroende på om du laga mat på en gas, el eller slät-top spis. Calphalon erbjuder "blankt" rostfritt stål och borstad finish, rostfritt stål köksredskap, båda tillverkade med en tre-lagers konstruktion. Calphalon köksredskap har ergonomiskt utformade, handtag i rostfritt stål som sval.

Circulon

Circulon är ett välkänt varumärke i USA och har funnits i mer än 25 år. Företaget introducerade sitt patenterade, hårdanodiserad aluminium non-stick köksredskap 1985. Circulon var det första företaget att erbjuda kokkärl som kombinerade non-stick egenskaper med aluminium. Den aluminiumkärna gör att värmen fördelas jämnt så grytor och kastruller inte har hot spots. Kokkärlet har räfflade ringar, som företaget kallar en "mat utlösning" på ytan av grytor och pannor och en mycket slitstark, tre skikt, non-stick beläggning. Circulon köksredskap är identifierbar genom sin mörkgrå färg. Circulon lock har en kupolform för att behålla mer fukt inuti kokkärlet när du ångkokta eller braising. Circulon var en av de första tillverkarna att göra sitt köksredskap diskmaskin. Handtag på Circulon kokkärl kan stå värme och ugnstemperaturer upp till 177 grader Celsius.

Likheter

Både Circulon och Calphalon kan användas på alla typer av hällen. Båda är också diskas i diskmaskin. Varje företag ger konsumenterna ett brett utbud av köksredskap val som sträcker sig från 10 till 14-bit sätter att öppna lager och specialvaror, såsom Roasters, stockpots och grillar. Båda företagen ger genomskinliga glaslock för stekpannor, kastruller och stek pannor.

skillnader

Båda varumärkena är ugn säker, dock Circulon bara säker till 177 grader Celsius och Calphalon är ugn säkert att 260 grader C. Detta kan vara en faktor för kockar som gillar att avsluta livsmedel i ugnen. Hela Circulon linje är tillverkad av icke-stick anodiserad aluminium med en mörkgrå borstad finish. Endast Circulon linje har patenterade systemet mat-release och varumärke räfflade spolar. Konsumenterna kan välja mellan non-stick till rostfritt stål och koppar att gjutjärn i Calphalon linjen.

Pris

I mars 2011, 10 stycken Circulon köksredskap apparater sträcker sig från $ 200 till $ 550 dollar på bolagets hemsida. Tio stycken Calphalon uppsättningar varierar från £ 117 till £ 390 på Calphalon webbplats. Enskilda priserna varierar för öppna lager, såsom galler, steka kokkärl och rostar, från båda tillverkarna.