XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad du bör veta om barn modellering


Så länge som det finns en modeindustrin, kommer det att finnas ett behov av barn modeller. Föräldrar som är intresserade av denna lukrativa område bör lära sig allt de kan om hur barn modeller komma igång och vad man kan förvänta från agenter och modellering skott.

Att få jobb

Utforska lokala barn modellagenturer. Agenter arbetar på barnets räkning för att säkra jobb och är medvetna om gjutning samtal vid stora klädbutiker.

USA Krav

När värva organ, ring för att ta reda på vilken information de behöver. De flesta kommer att be om barnets mätningar och en headshot. Vissa stater kräver att du får en licens var sjätte månad för varje minderårigt barn.

Modellerings Möjligheter

Barn modeller används i butiks reklam, tidningsannonser, modevisningar, festspel och TV för att främja produkter och kläder. Modeller är mer benägna att bryta sig in i området om de "bor i närheten av organisationens högkvarter, som sannolikt kommer att vara i New York, Los Angeles eller Miami, även om vissa ledande företag har kontor i städer som Cleveland eller Phoenix", enligt Parents.com.

Utseende och personlighet

De flesta agenter söker utgående barn, som är bekväm framför främlingar och kameror. Modellagenturer söka genomsnitt utseende barn och kläder modeller bära de populära storlekar på 3,5, och 10 efterfrågas.

engagemang

Framgång beror på ett engagemang från föräldrar eller vårdnadshavare att komma fram till fotograferingar i tid, för att ge känslomässigt och fysiskt stöd samtidigt på apparaten och att förhandla fram avtal avtalet. Stelhet i modellering kan ta äldre barn borta från skolan och sociala aktiviteter.

Ersättning

Ersättningen bestäms av villkoren i ett avtal, rättigheter som säljs för någon av media och längden på uppdraget. Förutom pengar, ersättning och belöning kan även omfatta varor, besparingar obligationer, aktier och exponering i andra modelleringsmöjligheter.