XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad egenheter gör män finner attraktiva kvinnor?


Skönhet, eftersom det sägs ofta, är i betraktarens öga, och utbudet av både fysiska och personlighet egenheter som lockar män är number. Några särdrag, i synnerhet, är attraktiva för en betydande andel av män.

fräknar

Kvinnor i den viktorianska eran anses fräknar en fläck, och många kvinnor fortfarande försöka täcka upp dem med smink, män finner ofta dem attraktiva. Fräknar förmedla en flickaktig utseende ,, har ett naturligt utseende och en känsla av oskuldsfullhet som många män söker.

självständig personlighet

Många män lockas till kvinnor med en självständig personlighet. Även om du kanske tror att en mindre aggressiv syn på livet skulle tillgodose en mans skyddsinstinkt och attraktion, män känner igen en oberoende strimma ha värde samt eftersom en sådan partner är mer benägna att ge sin man hans plats och inte känna svartsjuk när han vill ha en utekväll med grabbarna.

Tydlighet

Även om du saknar retuscherade Hollywood look, kan du locka många killar. Massmedia tenderar att marknadsföra en viss typ av skönhet som många kvinnor känner att de måste mäta upp till, men män attraheras av en mycket bredare utbud av fysiska egenskaper. Att ha ett ansikte eller organ som skiljer sig från vanliga idéer om skönhet kan ibland faktiskt hjälpa dig att stå ut, dra män uppmärksamhet.

Glasögon

Även om många kvinnor väljer att bära obekväma kontaktlinser i ett försök att undvika glasögon, män finner ofta dem attraktiva. Glasögon kan förmedla en mer intelligent utseende och påminner en del män kvinnor de älskade under tidigare decennier, vilket skapar en känsla av nostalgi som kan bygga attraktion. Inte bara bära några gamla par, dock; överklagandet av glasögon kan variera beroende på vilken stil, så be en manlig vän vad han tycker om ett nytt par innan du köper dem.