XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad göra när du glömt säkerhetsfrågan Svar på Gmail?


Som med många andra webbplatser, erbjuder Googles Gmail-tjänst ett lösenord återställningsalternativ som inkluderar att besvara en säkerhetsfråga. Men ibland kan säkerhetsfrågan svar vara så svårt att komma ihåg som lösenord. Det är möjligt i vissa fall att återställa ditt lösenord utan att svara på säkerhetsfrågan; annars, kort för att göra ditt fall med Google personal, kan du vara av lycka.

Recovery E-post

Om du har en alternativ e-postadress på filen i ditt Google-konto kan du återställa ditt lösenord genom att ha instruktioner skickas till den e-postadress, förbi behovet av att svara på din säkerhetsfråga. Besök återställning av lösenord anger du ditt användarnamn och klicka på "Skicka". Sedan skriva om CAPTCHA koden och klicka på "Skicka" igen. Kontrollera din andra e-postadress för instruktioner.

Kontakta Google

Om du inte har en återhämtning e-postadress på filen (eller om du inte längre har tillgång till den alternativa adressen) och du kan inte få din säkerhetsfråga rätt, måste du kontakta Google för att återställa tillgång till konto. Använd formuläret på Googles "Jag kan inte komma åt mitt konto" sida. Google vill att du ger så mycket information som möjligt om ditt konto för att hjälpa dig att få åtkomst till den, till exempel ungefärligt datum du började använda kontot och alla andra Google-tjänster som du använder med din Gmail.

Återställ säkerhetsfrågan

Om du kan komma åt ditt konto, kanske du vill återställa säkerhetsfrågan så att du inte har denna fråga igen i framtiden. Från inkorgen, klicka på "E-postinställningar", "Konton och import", "Ändra lösenord återhämtning alternativ", "Redigera". Välj en ny fråga och svar, klicka sedan på "Spara".

Säkerhet Fråga Tips

En bra riktlinje att följa när man väljer en säkerhetsfråga är att plocka en vars svar är lätt för dig att komma ihåg, men svårt för andra att gissa; ett bra exempel på denna typ av frågor från Googles fråge alternativ är "Vad var din chefs namn på ditt första jobb?" Du kan också skriva en egen fråga; överväga en som ber om ett yttrande i stället för ett faktum, såsom din favorit glass smak, för att göra det svårare för andra att lista ut.