XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad kan ersätta Shallots?


Söker hög och låg i en livsmedelsbutik för en viss typ av lök är irriterande, särskilt när det finns ingen garanti för att det kommer att vara där. Den söta och mild smak av schalottenlök passar bra i ris och grönsaksrätter och lägger till en mild lök smak till soppor och rostade kött. Schalottenlök är inte lika populär i dagligvaruhandeln som lök och kan vara svåra att hitta. Lyckligtvis schalottenlök har flera ersättningslösningar som håller fast vid smaken schalottenlök föra en maträtt.

schalottenlök

Schalottenlök är en typ av lök som vanligtvis används i franska, indiska och sydostasiatiska rätter. De växer i klasar, liknande vitlök men inuti det yttre skalet de likna en lök. Smaken av schalottenlök brukar beskrivas som en blandning mellan en röd lök och vitlök. Schalottenlök komma i olika runda och avlånga storlekar med solbränna, rött, vitt och grått skinn. Schalottenlök har en söt men mycket stark smak och används i många olika typer av rätter som soppor, kött och i såser. Alla utbyten kan användas i alla recept som kräver schalottenlök om en soppa, stek vegetabiliskt eller kötträtt.

Vårlök

Spring lökar kan användas som ett substitut för schalottenlök. De vita lampor av vårlök är mild och söt som schalottenlök. Du kan ersätta ett recept som efterlyser en kopp hackad schalottenlök med en kopp hackad vårlök lökar. Eftersom våren lökar kan vara liten, kommer det att ta många lampor för att få motsvarande mängd schalottenlök som krävs i ett recept.

Lök och vitlök

Du kan återskapa schalottenlök smak genom att kombinera vitlök och lök. Använd en sötare lök, som Vidalia eller Walla Walla, för att efterlikna den söta och mild lök smak. Om ett recept efterlyser redan för vitlök, kanske du inte behöver blanda de två och du kan bara använda löken. Lök är oftast större än schalottenlök, så att du förmodligen inte kommer att behöva en hel lök för att ersätta motsvarande en schalottenlök. Om receptet kräver en schalottenlök, använder hälften av en stor lök.

purjolök

Purjolök är en annan ersättning i lök familj som har en mild och söt smak. Du kan använda vitt och ljusgröna delen av purjolöken i ett recept som efterlyser schalottenlök att få en mild lök smak. Purjolök är inte lika söt som schalottenlök men kom nära. Purjolök är bättre substitut för recept som kräver hackad schalottenlök, eftersom det kan vara svårt att mäta purjolök motsvarar en hel schalottenlök.