XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad lacken går bäst med brun möbler?


Brown är en naturlig och neutral färg som gör det möjligt att införa en mängd samordna och gratis färg färger. Välj en färg färg som framhäver möblerna, passar ditt humör och visuellt tilltalande i rummet.

Färger av naturen

Orange och gula i en öken solnedgång, variationer av ljusgrön, persika och rosa som finns i en fjäder trädgård - eller färgerna från sand och tropiska blek blå havet kommer alla att arbeta med brun möbler. Håll dina FÄRGER lättare nyans än den bruna för att hålla den naturliga tema i balans.

Trendiga färgkombinationer

Titta mot populära färgkombinationer. Måla färger som kommer att fungera bra som en bakgrund för dina bruna inredning är bleka blues, mjuka nyanser av rosa och om du är fet, tropiska turkos eller korall. När man väljer moderiktiga färger tar användningen av rummet i beaktande. Till exempel, brunt och rosa är bättre lämpade för ett sovrum än en vardagsrummet.

Personal Choice

Ta ett prov på din bruna möbler färg i färghandel. Matcha det mot butiks färg prover eller en konstnär konstaterande färghjul nyanser som tillfredsställa er. Om du är osäker, köpa ett par färgade provstorlekar färg och prova dem i liten skala innan att begå till färgen i hela rummet.