XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad Rengör bruket på Pooler


Nöjet att ha en egen pool att ta ett uppfriskande dopp när du vill minskar som du ser icky avlagringar på kakel och injekteringsbruk och en smutsig ring runt vid vattenytan. Oavsett hur flitig du är på väg skumma smuts och köra din pool vac, kan du fortfarande har inlåning från tillsatserna du in i poolen för att hålla vattnet rent. Ju tidigare du får dem av, kommer friskare och mer attraktiv din pool vara.

skrubb

Inget slår vanligt, gammaldags skrubb att bli av insättningar och ringar på din pool kakel och injekteringsbruk. Eftersom det inte kräver kemikalier, är det säkraste och mest ekonomiska sättet att rengöra poolen plattor och därmed den bästa utgångspunkten. Använd en svamp eller mjuk borste först för att undvika att repa kakel eller förstöra bruket. Om det inte tar bort avlagringarna och fläckar, flytta upp till en något styvare pensel. Om din pool kom med instruktioner om rengöring, skjuta dem först innan du försöker något nytt som kan skada kakel eller injekteringsbruk.

Pool Cleaning Gel

Om skur inte ta bort all smuts och avlagringar, tillämpa en pool rengöring gel. Delvis tömma poolen för att exponera det smutsiga området. Applicera gelen med en svamp på en liten yta, skura in den till injekteringsbruk. Låt det sitta i 10 till 15 minuter (eller följ anvisningarna på produkten) så gelén har tid att reagera med insättningar. Låt inte gelen torka. Efter 15 minuter, skrubba området med en skurdyna eller borste. Det kan vara nödvändigt att skrubba injekteringsbruk mer eftersom avlagringarna kan inbäddas i injekteringsbruk sömmar. Torka av området med en våt svamp och torka den med en ren trasa eller handduk.

skrapning

Flera olika verktyg kan skrapa bort avlagringar från injekteringsbruk och kakel. Börja med en pimpsten i en storlek som kommer att kunna komma in i bruket. Skrapa försiktigt med mindre slipande sidan av stenen först. Om det inte tar bort avlagringarna, byta till mer slipande sidan av stenen. Skrapa lätt i början, sedan fastare vid behov, noga med att inte skada bruket. För envisa avlagringar, prova att använda en spatel eller skruvmejsel för att skrapa. Arbete i ett icke synligt område först och skrapa lätt tills du bestämma hur man håller verktyget och hur svårt att trycka medan skrapning.

Razor Blade Tool

Om smuts och avlagringar fortfarande inbäddade i bruket, använda ett rakblad verktyg för att Skrapa ut. Dessa verktyg använder en enda kant rakblad och innehålla ett lock eller förslutningsmekanism så att du styra när exponera bladet.