XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vad som orsakar en torktumlare att lämna Black Marks & bränna hål på kläder?


En torktumlare som är fungerar korrekt ska aldrig lämna svarta märken och bränna hål på kläder. Fortsätt inte att använda en torktumlare som förstör dina kläder, även om skador uppstår bara en del av tiden. Massor av sannolika svar förklara vad som orsakar en tork för att förstöra kläder.

felaktiga Rollers

Tumlarens trummor är utrustade med rullar, som är små hjul som gör det möjligt att trumman kan rotera i en cirkel som trumman snurrar. Med tiden kan rullarna ha på grund av överskjutande användning. När detta händer, kan trumman falla ner från sin position i skåpet och skapa ett gap mellan trumman och skåp som är ofta tillräckligt bred för kläder att fastna. När trumman snurrar, kan det lämna svarta märken på kläder som fångas i tomrummet. Kläder som fastnar i spalten och dinglar över fläkten kan få bränna hål från varmluft som är pumpas in.

slitna Gliders

Som täcker de yttre kanterna av en trumma är en uppsättning av segelflygplan. Segelflygplan är sköldar som skyddar trumman av gummi mot skåpet under rotation. De är gjorda av antingen nylon eller plast, beroende på torktumlaren modell. Precis som rullarna, när glidare börjar att bära, de kan också orsaka ett utrymme för att öppna på baksidan av torken som kontaktar trumman. Om ett klädesplagg in i rymden medan torktumlaren snurrar, kan man producera svarta märken och bränna hål på kläder.

stationär trumma

En torktrumma måste vända ständigt jämnt torra kläder. Om en defekt del hindrar trumman från spinning, såsom en sliten bälte eller utbränd motor, kläder kvar på trummans botten och med som den heta luft pumpas in i trumman. Utan förmågan att tumla, kan kläder i direkt anslutning till fläkten varmlufts bränna och bränna. När du tar bort kläder, kommer du att upptäcka svarta linjer och bränna hål på objekt som hade varm luft ständigt blåser på dem på ett ställe.

skadade Bafflar

En trumma har typiskt åtminstone två plast- eller metall bafflar som skjuter ut från dess yta. Deras syfte är att hjälpa kläder torkar mer konsekvent och att avskräcka dem från att klumpa som trumvarv. En baffel kan spricka och dela upp om den kommer i kontakt med ett bälte eller vasst föremål, såsom en nyckel, av misstag placeras i torktumlaren. När detta inträffar, kan kläder skadas när de får hängas upp på en skärm är naggad kant, med svarta märken och bränna hål både sannolikt.