XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vaddera Round Robin Idéer

Vaddera Round Robin Idéer

Medan quiltning uppstod som en ögon ansträngande, tidskrävande sätt att kombinera dyrbara tygbitar från slitna kläder i stort behov av filtar, har det utvecklats till en populär konstform och kreativt tidsfördriv. Oavsett om du drömmer upp en quiltning round robin för en vittomfattande grupp quilter vänner, en online quiltning eller en välgörande projekt, en ovanlig tema, riktning eller färg kommer att göra täcket original - och roligt att göra.

regional täcke

Rikta personer som deltar i quiltning round robin att basera sina tyg och design val runt en viss region i världen. Om du hjälper organisera en round robin för en regional quiltning guild, till exempel, kanske du vill hämta inspiration från den region som du bor. En nordlig Minnesotan guild att skapa en sådan täcke kan använda vanligt och pläd tvättlappar, i en nick till skogsarbetare stil skjortor evigt populära i området. Alternativt, för mer av en kreativ utmaning, välj en vittomfattande område av världen och använda färger och mönster påminner om denna region.

Färg

Tilldela inga riktlinjer för kreativa val en del av round robin förutom att oavsett tyg The Quilter deltagarna väljer bör vara i en viss färg. Ett sådant tillvägagångssätt för en quiltning round robin kommer att säkerställa att täcket produceras ser åtminstone något samordnas. Alternativt kan du ge allmänna riktlinjer palett, såsom "bara lila och grått" eller "bara blommor och blå."

Candy Quilt

Gör en round robin täcke i godis färger om medlemmarna i quiltning grupp eller guild dela en söt-tand-inspirerad palett, eller om täcket är att vara begåvad med ett barn eller ett barn-rik miljö, som barnens flygeln av en lokalt sjukhus. Besluta och meddela i förväg vad godis färger som ska användas för varje omgång av round robin. Godis färger kan vara pastellfärger - färger påsk godis - eller glänsande och fet, färger gumballs. Tillåt medlemmar att välja de specifika tyger och möjliggöra individuell kreativitet, som att plocka en citron-släpp gult tyg med vita prickar i stället för vanlig gul.

Tidning

Starta en dagbok direkt när idén om en round robin täcke först beslutas. Spela de inledande möten och beslut om täcket. Klistra in utskrivna ut kopior av e-postmeddelanden, fotokopior av handskrivna täcke guildmötesanteckningar och material som hänför sig till uppkomsten av täcket. Cirkulera tidskriften med täcket och uppmuntra människor i round robin för att spela in sina tankar, känslor och händelser i livet i samband med täcket som det tar form. Den slutliga tidskriften kommer att ge ett lapptäcke berättelsen om födelsen av täcket och livet för de människor som gjort det.