XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Väktare jobb intervjufrågor


Att vara en säkerhetsvakt tar skicklighet, ärlighet och förmåga att behålla lugnet under press. Säkerhetsvakter är ofta den första försvarslinjen i rånförsök och de första responders till medicinska akutfall. De måste kunna känna igen den situation de är kallade att ta itu med och snabbt bedöma nästa steg som måste tas. Det kan vara under uppskattat jobb, men företag, byggnader och bostäder som använder väktare tar det på allvar eftersom de förstår hur viktigt ett jobb det är.

Tidigare erfarenhet

Många vakt företag anställa före detta poliser och tidigare medlemmar av militären. Av den anledningen kommer många säkerhetsvakt intervjufrågor fokusera på den blivande anställdes tidigare erfarenheter. Till exempel, "Kan du berätta om alla jobb du kan ha haft i det förflutna som du tror kommer att hjälpa dig i denna typ av arbete?" Eller, "Säkerhetsvakter har en viktig roll, vilken tidigare arbetslivserfarenhet har ni som kan relatera till den typ av viktiga arbete du ska göra för oss här?" Sökande bör vara beredda att diskutera eventuella tidigare jobb eller utbildning som kan visa en potentiell arbetsgivare sina erfarenheter som kan vara användbara när man arbetar som säkerhetsvakt.

Ärlighet och tillit

Säkerhetsvakter har ofta en stor tillgång till de platser där de arbetar. Av denna anledning måste säkerhetsvaktföretag se till att de anställa ärliga och pålitliga medarbetare. Väktare intervjufrågor om ärlighet kan variera från "Har du någonsin ljugit för en arbetsgivare?" "Om du fick reda på en kollega säkerhetsvakt tillgång till information bör de inte vara, men i din åsikt det var inte nödvändigt eller viktig information, vad skulle du göra?" Frågor som ber en blivande anställd för att fatta ett beslut används en hel del eftersom de tvingar sökanden att lyssna, analysera och sedan svara.

Lösning och förebyggande

Säkerhetsvakter kan hantera eventuella problem på jobbet genom att vidta åtgärder för att förhindra att problem någonsin uppstår. Det är därför en annan typ av fråga som ställs i vakt intervjuer säkerhets fokuserar på lösningar och förhind. Ett exempel skulle kunna vara: "De college sovsalar är kända för att komma ur handen sent på natten på helgerna. Vilka åtgärder kan du ta som kan tillåta dig att ha mer kontroll över situationen?" Det finns också frågor som handlar om att hitta en lösning i tider av kaos, "Du har kallats för en medicinsk nödsituation på 7: e våningen, men fem gäster väntar på att kontrolleras. Det är sent på natten och momentant du befinner dig på skrivbord, ensam. Vad skulle du göra? " Vissa frågor, som det sista exemplet, inte har ett perfekt svar och ofta företag kommer att ställa dessa typer av frågor för att se om den sökande kan känna igen det inte ett perfekt svar och att de skulle göra sitt bästa för att prioritera och hantera situation.