XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vanligaste källorna till vattenläckor i en Mercedes Benz


Även den övergripande kvaliteten på Mercedes Benz är oöverträffad, ibland uppstår problem som med alla fordon på marknaden. Det finns några fall där vattenläckor har inträffat i vissa modeller. Dessa läckor är undantaget, inte normen. Gör din forskning innan de köper ett fordon, i synnerhet ett begagnat fordon.

W220

Vissa ägare av Mercedes W220 har noterat problem med vatten droppande från under handskfacket på passagerarsidan när det regnar eller när fordonet tvättas. I vissa fall var en indikation på en igensatt avloppet. Gå till avloppet genom att öppna motorhuven, placera plastgaller som täcker friskluftsintaget, ta bort detta galler och rengöring ut löv och annat sediment.

ML320

Vissa ägare av Mercedes ML320 har klagat över vatten droppande från takfönstret på förarsidan säte. Detta kan tyda på igensatta taklucka avlopp eller en dålig tätning, vilket är vanligt på många soltak från många tillverkare. Häll vatten i taklucka avloppet för att se var det kommer ut och reparera skadade tätningar med RTV silikon.

SLK-230

I vissa fall har vindskydd torkarvätska varit kända för att läcka när återfyllas från nära passagerarsidan baljan. Detta kan tyda på en sprucken torkarfluidutrymmet eller helt enkelt överfyllning av fluiden. Rådgör med din bruksanvisning för rekommendationer om hur ofta för att fylla eller ha en servicetekniker att avgöra om en ersättning av facket.