XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Var man kan hitta små bakgård landskapsskötsel idéer


Ett litet utrymme kan faktiskt vara en fördel när det kommer till trädgårdsanläggningen. Underhåll kommer att vara mer hanterbara och kostnaden för material kommer att vara mindre. Överväga container trädgårdsarbete för att få växter inomhus och utomhus för sort. Införliva idéer för att maximera utrymmet och skapa en utomhus komfortzon.

Nursery Professionals

Besök mindre växt- och trädgårds plantskolor. Beskriv din bakgård utrymme för yrkesverksamma. De kommer ofta vara till stor hjälp, tillgänglig och kunniga för att ge vägledning vid val av lämpliga växter och blommor för ett litet utrymme. Dela bilder och tidningsurklipp också hjälper till att beskriva utseendet du är ute efter.

Uppkopplad

Ta dig tid att gå online och forskning bilder och bilder för litet utrymme landskapsarkitektur idéer. Skriva ut bilder av design och funktioner du vill. Ta dem med dig när du köper blommor och landskapsmaterial för att hjälpa säljare att få en uppfattning om vad du strävar efter att uppnå.

Visa Hus

Ta en helg att besöka modeller för radhus och hem med ett litet parti för idéer och inspiration. Ta bilder och anteckningar. Håll en mapp med dina idéer, göra en layout av blommor, krukor och områden och skapa din egen version, utseende och design för din bakgård landskapsprojekt.