XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vardagsrum matta & FÄRGER


I vardagsrummet är en av de mest trafikerade rum i de flesta hem, så det är viktigt för att det ska kännas vänlig och välkomnande. Tyvärr, out-of-date färgscheman och scuffed mattan kan göra vardagsrummet känner oattraktiv. Den goda nyheten är att ny färg och matta kan ge en tråkig gammal vardagsrum tillbaka till livet. Var uppmärksam på din färgschema och din gamla vardagsrummet kan kännas precis som ny.

ljus~~POS=TRUNC Neutrals

Vardagsrum med starka dekorativa element, såsom färgglada konstverk, göra bra med neutral färg och matta. Djärva färger kan övermanna målningar och andra föremål som är avsedda fokus i rummet. HGTV rekommenderar vit som en bakgrundsfärg för vardagsrum med konst på väggarna. Brunt, tans och grått ger en jordnära, folklig känsla utan att drunkna ut viktigare dekorativa element.

mörka toner

Traditionellt lever rum målade och heltäckningsmatta i ljusare färger, men mörka toner fungerar bra. Starka mättade vägg och matta färger passar bra ihop med lättare möbler och draperier för att göra ett djärvt uttalande. Tillhandahålla tillräcklig belysning i vardagsrum med mörka väggar eftersom denna typ av färgschema kan göra ett rum känner mindre. Svart är en mycket stark ton, så använd den med omsorg. När du är osäker, välja något lite mindre bold; mörka grå och omättade blues gör en mycket liknande uttalande men är mindre överväldigande.

svala toner

Blått och grönt i ett vardagsrum skapa ett blåsigt, avslappnande känsla. Beroende på tonen du väljer, kan en cool-tonad vardagsrum trivs och klassisk eller modern och sofistikerad. Överväga att använda olika nyanser av en enda färg för att ge intresse utan att blanda upp saker för mycket, eller använda ljusa blå och gröna noter på trim för att bryta upp vidder av mattare färger.

varma färger

Gula kan göra ett vardagsrum känna glad och ljus, medan rött, särskilt när den används med måtta, liva upp saker och ting. Varma toner kan känna sig mycket stark, så överväga att använda bleka versioner såsom korall eller guld ockra. Alternativt, måla en accent väggen med en mycket stark signal såsom röd, orange eller gult, och dekorera resten av rummet med hjälp av neutrala eller svagare nyanser av färgen. Undvik att måla alla väggar med en fet varm ton, särskilt om du har matchande matta; kan resultatet enheten gäster ut ur rummet.