XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vilka är fördelarna med en Red Clay Powder Mask?


Människan har använt leror som hudvårdsprodukter sedan urminnes tider. Leror är naturligt förekommande silikater av jorden, som innehåller mineraler, spårämnen och näringsämnen. När den används som ansikts- och kroppsmasker, de bidrar till att absorbera överflödig olja, smuts och toxiner, samtidigt som exfolierande döda hudceller och förbättra hudens cirkulation. De hjälper rena, näring och tona huden och lämnar den känslan ungdomlig och mjuk.

Red Clay Powder Mask

En av de mest populära leror för ansiktsmasker är rött pulver lera eller Rhassoul. Härrör från Marocko, har leran en silkeslen jorden konsistens när förfinas. Röd lera är hög i naturligt förekommande Dolomite, Silica, järnoxid och mineraloxider, och är fet, milt absorberande och effektivt i hudrengöring och avgiftande. oxidhalt den höga järn, vilket ger leran dess röda färg, hjälper vitalisera hudens utseende och ljusstyrka.

Torr, känslig och mogen hud

Rött pulver lera hjälper hudåkommor såsom rosacea från brustna blodkärl, solbränna, eksem och psoriasis. Leran hjälper balansera torr, flagnande, eller mogen hud, minska känsligheten och förbättrar hudens struktur och elasticitet. Kvinnor använder också röda pulver lera masker för att minska påsar under ögonen och som fuktkräm för normal hudtyper. Som en över hela kroppen behandling, människor använder den två till tre gånger i veckan för att hjälpa tonen bysten, lår, mage och överarmar.

Red Clay Mask och Acne

Marockanska röd lera har utmärkta sammandragande egenskaper, vilket gör den lämplig för acne-benägen hud. Den renar och exfolierar inflammerad hud, avgiftar och förbättrar blodcirkulationen. Den röda leran minskar kronisk pigmentering i problemområden där finnar tidigare bildade, och förbättrar hudens struktur, vilket gör att det känns mjuk och fräsch.

Recept för Red Clay Mask

I ett glas, keramik eller trä skål, blanda 2 tsk rött pulver lera med mineral, vanligt eller destillerat vatten tills du får en krämig pasta. Tillåta leran att stå under några minuter för att absorbera fukt. Applicera på rengjort ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Skölj med varmt vatten efter 15 till 20 minuter, eller när leran torkar helt. Du kan uppleva en lätt rodnad, som snart försvinner. Sluta använda masken om ett utslag visas. Använd denna mask åtminstone två gånger i veckan som en del av hela din hudvård. För en förbättrad upplevelse, blanda röd lera med aloe vera juice, äppelcidervinäger eller blomvatten. Alternativt, lägg fint malda örter eller eteriska oljor som kamomill, ringblomma, calendula kronblad och blad av pepparmynta, lavendel, enbär, ros, geranium och marshmallow rot.