XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vilka är fördelarna med löpband promenader?


Många föredrar löpband när upprätthålla en gång träning regim. Löpband har en mängd fördelar som andra typer av motion eller utomhus promenader kanske inte kan tillhandahålla. Några av dessa fördelar är kalori- och tid spårning och förmågan att bibehålla en konstant gånghastighet. Medan fördelarna med löpband promenader är många, kanske de som inte har råd med en för deras hem vara bättre att gå ett gym.

Konstant hastighet och höjd

Många vandrare kan finna det fördelaktigt att löpband kan upprätthålla en konstant hastighet, vanligtvis mätt i miles per timme, och höjd under hela sin träning. Dessutom kan många vandrare väljer att införliva intervallträning i deras gång träning när du använder ett löpband - det vill säga, ökande och minskande hastighet och höjd för ett visst antal minuter för att öka den övergripande puls.

Stötdämpande yta

För överviktiga utövare eller de som har gemensamma problem, med hjälp av ett löpband för promenader kan vara perfekt som bältet yta på de flesta löpband erbjuder stor stötdämpning. Detta är oftast mer skonsam mot lederna och tillåter utövarna att gå under längre tid än de skulle ha gjort om de hade gått utomhus.

Spåra tid, distans, kalorier och mer

Att kunna spåra avståndet gick, kaloriförbrukning och tid, tillsammans med annan statistik, är till hjälp för många löpband vandrare eftersom det hjälper dem att hålla koll på sin träning och se till att de fullgör sina promenader och motion mål. Till exempel kan en rullator bara vill träna i 30 minuter eller tills hon brände 300 kalorier. Det är dock viktigt att komma ihåg att löpband är oftast inte 100 procent korrekt och vandrare bör alltid ingång sin vikt och ålder om alternativet ges. Detta ger vanligen mer korrekta resultat.

Hälsofördelar

De positiva hälsoeffekterna av att gå på ett löpband är många och innefattar lägre blodtryck och kolesterolvärden, en ökning av endorfiner som leder till en bättre humör och viktminskning. Att hålla en aktiv löpband gång regim av fyra till fem dagar per vecka hjälper de flesta utövare gå ner i vikt eller bibehålla sin nuvarande hälsosam kroppsvikt.

Slutsats

Innan du börjar varje övning rutin, är det viktigt att kontrollera med en läkare eller sjukvårdspersonal som kan bedöma vilka nivåer av motion är bäst för varje individs personliga behov. Börja långsamt och gradvis öka avståndet eller tiden gick varje vecka.