XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Villa Sommarläger för barn i Wisconsin


Wisconsin är utomhus entusiasten paradis. Floder, sjöar och ett överflöd av skogar, det finns mycket att göra för dem som älskar naturen. Bostäder sommarläger är ett sätt att lära barn och tonåringar om naturen och ge dem möjlighet att lära sig nya färdigheter. Det finns läger som passar nästan alla åldrar i Wisconsin. Vissa läger fokuserar på vattensporter och segling, vissa lär drama och dans och andra kretsar kring traditionella sommarläger aktiviteter såsom paddling, hantverk och lägereldar.

Camp Woodbroke

Detta co-ed sommarläger är för barn i åldern 7 till 15 och ligger på 120 trädbevuxen tunnland sju miles sydväst om Richland Center. Campare delta i ekologi-tema aktiviteter såsom camping och paddling, och de lär sig färdigheter såsom träbearbetning, matlagning och keramik gör. Måltiderna äts tillsammans i en byggnad känd som "ladan", som är den huvudsakliga strukturen på lägret. Den byggdes på 1880-talet och är den plats där möten hålls, spel spelas och gruppaktiviteter äger rum. Campare sova i hytter och har tillgång till en fjäder-fed damm där de kan simma och lära paddling. En särskild session är tillgängliga för tonåringar i åldern 13 till 15.

University of Wisconsin-Green Bay (UWGB) Sommarläger

Många olika områden av studien finns på UWGB Sommarlov, ett program för pojkar och flickor i åldern 12 till 18. Fokusområden är indelade i studio konst, vetenskap, band, orkester, kör, jazz eller gitarr. Konstkurser inkluderar mänskliga porträttmålning, mode design, fotografi, datoranimering. Musik fokuserade campare kan välja två olika inriktningar, inklusive världstakt slagverk, saxofon, instrumental jazz och pop strängar. Science campare upplever lektioner och praktiska möten inklusive ben och organ dissektion, para och trauma turer, introduktioner till idrottsmedicin och rehabilitering, och radiologi simulering. Program kan modifieras för att passa specifika intressen och scheman. Campare bo i sovsalar på UWGB campus.

YMCA Camp Icaghowan

Det finns hundratals YMCA läger i hela USA. Den här bär en Lakota namn som betyder "att växa på alla sätt." Alla program är utformade för att ingjuta värden av ärlighet, respekt, omsorg och ansvar. Aktiviteter för co-ed campare inkluderar bergsklättring, vandring, brand byggnad, färdigheter vildmark överlevnad, paddling, fiske, sketcher, konsthantverk, bågskytte och miljöutbildning. Special läger erbjuder ridning, flod kanotturer, skateboard och ledarutveckling finns också. Campare sover i hytter och tillbringa kvällarna runt en lägereld.

Hus i trä Camp

Detta bostadsområde lägret har hjälpa ungdomar från Chicago sedan 1910. campare från 7 till 12 år delta i aktiviteter som inte vanligtvis finns i en urban miljö. De lär sig kommunikation och konfliktlösning färdigheter genom cookouts, rodd, utomhus levande färdigheter lektioner, konst och hantverk, simning och naturaktiviteter. Lägret är baserat i Delavan, Wisconsin, och verkar på en glidande skala avgift.