XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Vita blommor för begravningar


När du planerar en begravning eller betala din sista avseenden en älskad, att besluta om vilken typ av blommor att ge är ett viktigt beslut. Vita buketter är alltid klassiskt och åberopa teman passage och ljus. Flera typer av blommor är lämpliga för begravningar, var och en med en specifik innebörd och känslor.

Reste sig

En ros är en av de vanligaste typerna av vita blommor finns på begravningar. Under årens lopp har denna klassiska blom kommit att symbolisera många olika känslor. Eftersom det är ett bröllop blomma, är det en symbol för enighet och dygd. Av denna anledning är det lämpligt för en romantisk partner begravning. Det väcker också vördnad och ära, så har buketter av denna blomma på en förälders eller äldre släkting begravning är en trevlig idé.

Daisy

Daisy är en speciell blomma som frammanar en aura av värme och energi. Med fina vita kronblad och en härlig gul skur vid dess centrum, är detta en riktig blomma att föra en ung människas begravning. Binda blommor med vita band att förmedla ett budskap om liv och hopp om en dag som kommer högst sannolikt att uppfyllas med sorg.

Orkide

Orkidén är en symbol för visdom, skönhet och kärlek och är ett utmärkt val för en vän eller familjemedlem som du var särskilt nära. Denna blomma är lämplig för personer som gick ut ur deras sätt att hjälpa andra, eller de som värderas utbildning och intelligens. Blommorna kan paras ihop med gröna och vita blad för en vacker kista display.

Krysantemum

Krysantemum är en vacker blomma till en person vars liv förkroppsligade sanning. Om din älskade var en polis, advokat, journalist eller något annat yrke som kämpar för rättvisa, är detta en lämplig blomma. Dessa blommor ser vacker när det paras ihop med gröna blad och placeras i en klar glasvas.